Само ми беше најмногу страв оти кога дојдов дома видов дека сум била у плодни денови но ваљда дек немаше свршување у текот на цела вечер не е ништо штознам… Но и претходниот пат кога имавме со дечкоми петинг и така ме допираше сум била исто у плодни али штознам пак се плашам… Сепак фалави за одговорите и мислењата а следен пат обавезноо највнимателна че бидам само да добијам сега и да нема ништо
Од инфекцијата што си ја имала може да доцни, од стресот сега што си го оравиш може исто , од цистата може од мн работи може. Напрај тест за да ти е мирна главата и појди си пак на гинеколог
Прободувачки болки во долен дел на стомак, накај вагина и во половина се знак за менструација или бременост?
Треба подетални информации да напишеш за да даде некој мислење, тие болки може да се од многу работи кој би знаел
Значи вака оној месец ми дојде на 24ти и однос сум немала се до 8ми овој месец каде воопшто не ни сврши. Требаше да ми дојде на 21ви но сеуште нема. Болките што ви ги кажав ги имам и зголемени гради. Антибиотик од 1500мг пиев пред една недела. Порано имав проблем со цисти и нерефовен циклус но неколку месеци по ред ми доаѓаше редовно.
Ако еднаш си имала однос при кој партнерот не свршил, не верувам да си бремена. Болката може да е од циста на јајник штом си имала порано такви проблеми. Градите реагираат на хормонски промени и е нормално пред циклус или за време на бременост да се зголемени и болни. Напрај си тест и на гинеколог си закажи.
Значи ти касни од стрес, антибиотикот и доколку имало некоја циста тоа е екстра. Дека си трудна не си штом никогаш не свршил во тебе.
Здраво Како ќе го опишете вашето искуство со преголем замор, односно голема потреба за спиење во рана бременост?