Zeni od dr firma labokvik ili drug nekoj ovoj ne e bash najdobar i na visoki beti davalo negativen, i mene mi lici na evporaciska inaku
Taa crta se pojavi posle dve minuti i slikata e posle dve minuti napravena a za evaporaciska crta treba da pomine vreme
Бледа втора линија вака не изгледа, не знам колку пати го правиш истиов тест иако 4759392 членки ти кажаа дека не е ич веродостоен. За тие пари боље Ливсане земи, милион пати по точен е, или лабоквик, 40 денари е. Повтори го сабајле па ќе видиш.
@Sekerce medeno малку не ми е јасно, како ти е 27 ден а на 12 ти јуни имаш пишано дека треба да добиеш за два дена.
Секој месец истото го прави со добивањето. Сама себе се лаже женава. Лоша ситуација. Не знам, бог нека и е на помош.
Плус многу е далеку од контролната црта. Таа што треба да се појави на позитивен тест, поблиску е до контролната...
Еве горе види како изгледа позитивен тест на sure check, со бледа линија. Види колку е поблиску до контролата и убаво светло розе е цела линија @Sekerce medeno
Vo red da ama moze e poveke denovi porano e ostanata bremena . Se si ima svoe ali so sekoj slucaj fala sepak ke go povtoram utre so prva utrinska i ke ve izvestam
Jas mislam nwva vrska toa vratete nazat sliki ke zabelezite deka na sekoj test ne se na isto mesto cim e pojavena makar i najbleda linija ima nesto
Не мора со утринска да правиш само смени тест, не се добри овие. Земи некој посензитивен од тие што ти пишале членките и ќе знаеш на што си. Дали имаш направено испитувања кај гинеколог од ко се обидувате за бебе?
Добро утро девојки.. Јас вчера добив Но имам некако пообилни крварење од до сега и поголеми менструални болки дали е можеби тоа норм или нешт не е океј? Бар ми олесна дека добив а сега пак за тоа мислам но и минатата мендтруација имав болки а редовно ми дое сеа ичч не каснеше , да не имам место за паника или не нормално си е и некад ова…?? Фалави однапред