Здраво девојки, со сопругот "работиме" за бебенце. Требаше вчера да ми дојде менс, но сеуште нема ништо.До вчера ме болеа градите нормално како пред да ни дојде менс исто така и стомакот а денеска немам болка ни во стомакот ни градите. Дали сте имале ваква ситуација? Нели сите викаат дека ако сте бремени ќе ве болат градите....
Немора да значи дека ако си бремена мора да болат гради. Кај секого симптомите се различни а и слични се како за циклус
Тест најдобро ќе ти каже вака ние може да погодуваме само. Тие се симптоми и за бременост и за добивање. Јас кога добивам немам никакви болки и се посомневав на бременост кога почнаа градите да ме болат.
Симптомите почнуваат покасно (мене од 6та недела), а онака само стомакот ме болеше и мислев ќе добијам во секој момент.
So lesno da vi e ❤️ jas denes stanav so glavobolka i odvreme na vreme me pecka stomakot na nekoj mesta go osekjam poduen i vcera imav dva tri pati kako nagoni za pivrakjanje. Utre treba da dobijam mozi da e seto ova poradi toa
Симптомите за добивање и за бременост се кај секого различни. И докторите викаат дека кај една жена две бремености се сосема различни, со различни симптоми. Затоа најубаво е да се направи тест по неколку дена доцнење на циклус.
E da vo pravo ste. Denes mi e den za dobivanje ama dosega ne mi dojde, a preeska imav vrtoglavica i vcera glavobolka koga stanav pa ke sledam kako ke bidi
Zdravo, pred 3 dena so deckomi imavme odnosi so kondom, svrsi vo mene no pri vadenjeto kondomot ostana. Vo mene vednas go izvadi i vo kondomot imase malku sperma a pola bese potecena na postelninata dali ima mesto za panika ve molam za sovet isplasena sum mnogu
Здраво, вчера со дечко ми имавме односи. Имавме со заштита сврши надвор и се избриша. По 30-40 минути проба пак без кондом но влезе само најмногу 2 3 пати и се тргнав, не дојде до свршување. Ми треба совет дали има простор за паника