Normalno deka e mozno ako ima svrseno vo tebe ... a simptomi iskreno neznam od koga pocnuvaat .. kaj sekoj razlicno .. nekoj nemale voopshto simptomi nekoj gi imale site pa mu dosla vesterkata ....
Јас па фала Богу,немав ич,ама ич симптоми. Повеќе ги имав пред да добијам,мачнини и малку ми се повраќаше. Тоа е,2 + 2,не се 4,нема правила...
Zdravooo Neshto cudno mi se slucuva poslednive denovi imam vkus na mrsha prvo mislev deka neshto e rasipano a sega sfativ deka ustvari do mene e problem jadam ne mi e vkusno pijam sok mirisa na mrsha bashka i na hemikalija ko da mi mirisa treba da dobijam spored kalendarot na 25 ti nedelava inac vo brak sum i probuvame za bebce vekje 4 god. za test e rano pa duri i za simptomi vakvi mislam deka e rano ve molam iskuvstvo PozzzZzz
Mozno e da imas takvi simptomi uste mn rano uste mnogu pred do datumot za dobivanje, barem kaj mene bese taka na 10 moze I poveke dena do mens jas imav mn izostreno setilo za miris togas iskreno duri ne ni ocekuvav deka moze da se raboti za bremenost bidejki bese epten rano, ama ete I toa bilo mozno
Здраво на сите женски, имам едно прашање на кое што мислам дека би можеле да ми помогнете само вие во моментов. На 2ри и 3ти август имав незаштитен однос со дечкоми каде што после секое негово свршување само се бришеше и продолжувавме исто или па он си продолжуваше само со ставање на прсти во мене. Јас вечерта на 3ти август добив тогаш и требаше да ми дојде и ми траеше до кај 10ти август меѓутоа не ми течеше обилно како што знае понекогаш. Еве до денес се поминати 20/21 ден а до следната менструација треба да чекам уште 13 дена а сакам да направам тест само мие страв да не е сеуште рано па да ми даде неточен резултат? Како би постапиле вие?
Денот кога си добила и недела после тоа се најбезбедни за незаштитен секс со тоа што шансите за бременост се најмали.
Хеј женски, искуства со имплантациско крварење? Имено, треба да добијам утре, а вчера имав две капки крв, мислев ми дојде...па ништо, вечерта само кафеав исцедок. Денес веќе ништо немам, ни на бришење. Од симптоми киселини, вртоглавици и чувствителни гради. Отприлика истите и за добивање и за недобивање Кога би било најдобро да направам тест?
Можеш и сега да направиш обично вакво "крварење" се сведува на бременост. Земи си ливсане или некој од посензитивните и ќе ти покаже доколку си бремена.
Можеш веднаш. Земи од најефтините тестови, ако има нешто сигурно ќе покаже. Јас имав со второто дете исто како тебе мислев добив, цела вечер и цел ден нареден немав ништо и следниот ден направив тест две јасни линии си имаше. Годинка има тоа бебе
И јас имав таков исцедок,направив тест еден ден пред добивање и имаше бледа линија Тестот беше лабоквик,со прва утринска урина ми покажа. Бебушов има месец ипол сега
Фала ви женски, сабајле имав една капка крв пак, за малце ќе се предомислев дали да го направам... Ве послушав иииии.... Утре беше датумот за да ми дојде Се надевам овојпат се ќе е во ред