Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Chupe

Chupe Популарен член

Се зачлени на:
    25 јануари 2011
    Пораки:
    656
    Допаѓања:
    421
    Знчи малолетна, полнолетна не е битно, битно е да се информираш доволно за она за коеумаш намера да го правиш. Искрено мене вакви прашања ми се смешни, па барем во денешно време имаш пристап до сите информации. Значи , поентата ми е, информирај се девојче, на кој начин може да забремениш и секако подобро информирај се за што всушност се користат презервативи.

2. mack-ka

mack-ka Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    25
    Допаѓања:
    3
    Девојкии само вие можете да ми помогнете..
    До сега немам односии ноо минатиот месец имавме допир на голо со половите органи.. ништо повеќе од тоаа.. само он немаше кондом.. вчера требаше да ми дојде.. ама ми касни..

Можда за џабе паничам ама ве молам сватете ме..

3. rossonerka

rossonerka Популарен член

Се зачлени на:
    13 април 2010
    Пораки:
    4.160
    Допаѓања:
    15.289
    Да да штркот ги носи децата

Ајде нека кренат рака колку од нас се направени од допир на полови органи. Ајде раче \/
    Какви ерекции, какви сперматозоиди, допирите се иднината.

Ебаго малку образувајте се како се прави бебе.
    Па уште и 21 година ако имаш а толку неинформираност, смешно е. Стварно е смешно да влегувате во сексуални односи, па и петинг нека е а да немате грам сексуално познавање.

На AIT и girl23 им се допаѓа ова.
  4. m1lani

m1lani Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    22
    Mila ti najdobro e da pojdes na ginekolog testovite kolku sa tocni tolku sa i netocni. Znaes li mene sto mi se sluci mozebi ke recete ova e luda toa ne e mozno, no mozno e eve mene mi se sluci. Jas sum vo brak i sakam da ostanam trudna ovoj mesec pravev test i mi pokaza pozitiven koga vidov dve crticki hahahaha bev presrekna no samo lazna nades mi dade ovoj test a ne bev trudna mozes li toa da go zmislis.Koga go pokazav na ginekologot i toj se zacudi kako e mozno taka da mi pokaze a ne sum trudna :( zatoa moj sovet e da pojdes na ginekolog pozdrav

На baby19 му/ѝ се допаѓа ова.
  5. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    :tmi:
    Си требала да ја подзамиеш после пипкањето. Чисто за да бидеш сигурна дека предсемената течност не ти го оплодила клиторисот.

6. baby19

baby19 Истакнат член

Се зачлени на:
    12 август 2011
    Пораки:
    16
    Допаѓања:
    0
    Mila ti najdobro e da pojdes na ginekolog testovite kolku sa tocni tolku sa i netocni. Znaes li mene sto mi se sluci mozebi ke recete ova e luda toa ne e mozno, no mozno e eve mene mi se sluci. Jas sum vo brak i sakam da ostanam trudna ovoj mesec pravev test i mi pokaza pozitiven koga vidov dve crticki hahahaha bev presrekna no samo lazna nades mi dade ovoj test a ne bev trudna mozes li toa da go zmislis.Koga go pokazav na ginekologot i toj se zacudi kako e mozno taka da mi pokaze a ne sum trudna :( zatoa moj sovet e da pojdes na ginekolog pozdrav[/quote]

знам дека не се 100 проценти точни затоа бев и си а проверив крвта што пак испадна негативен што значи тоа е сигурно не сум бремена епа незнам тогасш зошто толку ми касне секогаш ми каснесе 2 3 дена

7. m1lani

m1lani Истакнат член

Се зачлени на:
    22 ноември 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    22

знам дека не се 100 проценти точни затоа бев и си а проверив крвта што пак испадна негативен што значи тоа е сигурно не сум бремена епа незнам тогасш зошто толку ми касне секогаш ми каснесе 2 3 дена[/quote]
    togas moras da ides na ginekolog da vidis sto se slucuva stom ne si trudna. Segata da ja ostavime nastrana ima najrazlicni bolesti i samo mozeme da nagagame toa e drugo e zatoa tamu ke ti kazat najdobro zosto ti kasni i nemoj da se nerviras i toa mnogu pridonesuva da ne ti doe pozdrav

8. Teica

Teica Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Devojki ve molam da mi pomognete.. Za nekoj mesec pravam 17 godini.. so decko mi imame vrska od 1 godina.. toj e na moi godini i do sega ne sme imale nisto povekje od dopiranje .. No pred nekoj den probavme da go napravime "toa" i mene premnogu me bolese i toj se trgna .. denes povtorno toj sakase da probame jas nesakav megjutoa me dopirase dole so prstite so ednata raka.. potoa svrsi i se oblekovme .. dali dokolku imal predsemena tecnost na rakata ili bilo sto bi mozela da ostanam bremena :worried:? pisete mi sto pobrzo premnogu sum isplasena :( ve molam ://

9. Shana

Shana Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јануари 2011
    Пораки:
    794
    Допаѓања:
    1.505
    Има шанса, 1:100,000,000,000 :^)

За да лице стане сексуално активно, потребна е и психичка зрелост, не само физичка.

10. Teica

Teica Активен член

Се зачлени на:
    26 ноември 2011
    Пораки:
    5
    Допаѓања:
    0
    Mnogu se plasam .. nemozam mirna da sedam vekje :(

11. gothchick

gothchick Популарен член

Се зачлени на:
    28 мај 2011
    Пораки:
    1.598
    Допаѓања:
    1.836
    Па ако не те скинал, си се тргнала како што кажуваш, што паничиш? И предсемена течност и сперматозоиди да имало на раката неможе ништо да ти биде, неможат тие специјално да отворат дупка, да влезат внатре и да се оплодат. Не се секирај, не се станува така лесно мама :lol: ;)

12. Iva-Mici

Iva-Mici Популарен член

Се зачлени на:
    1 август 2010
    Пораки:
    1.168
    Допаѓања:
    237
    Значи вака.Треба да добијам до задутре,ама пред 3 дена имав крв на гаките исто како добиено иста боја ама ми заврши после 1 саат.Инаку ризичен секс сме немале,ама секој ни бил без кондом.Многу ми е страв.Други симптоми немам.Дали вас ви се случило вакво нешто а после тоа да добиете нормално?Ако не добијам до вторник ќе правам тест :( :sweat:

13. Toksichnata

Toksichnata Истакнат член

Се зачлени на:
    10 април 2011
    Пораки:
    61
    Допаѓања:
    3
    дечкии имам една огромна молба до вас ...
    дали ви се десило до сеа да ви касни месечното ...
    на пр јас добивам секој месец до 27 ... еве го 28 сме сеа а уште неам .. дали е тоа знак на бременост :(
    ве молам за помоошш што побрзооо .. фала однапредддд :)

14. AIT

AIT Популарен член

Се зачлени на:
    20 јануари 2011
    Пораки:
    979
    Допаѓања:
    1.751
    Извини ама ти после секој однос мислиш да не прашуваш дали си бремена ???? Мислам дека до сега требаше да ти стане јасно дека заштита од бременост е контрацепција и дека доколку ти касни не се оди на бајачка и не се пишува по форуми ,туку се купува тест и се проверува. Ако толку се плашиш од бременост апстинирај од секс затоа што само така се забременува!!!!!

15. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Не ми се има случено. А да не си се ударила нешто тој ден кога ти потекло крв? Ако евентуално не добиеш за една недела, направи си тест. Сепак мислам штом не сте имале ризичен однос, нема место за паника.
    Еден ден доцнење, па и не мора да значи дека има бременост. Мене ми се случило да ми доцни и по цела недела. Ако си имала ризичен однос, направи си тест.

16. keti.kety

keti.kety Истакнат член

Се зачлени на:
    26 август 2011
    Пораки:
    96
    Допаѓања:
    52
    Е стварно ми е многу интересен насловот на темата „ Дали сум бремена?“ :)) како фемина да е тест за бременост :))))

17. pepa.lovely

pepa.lovely Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    30
    Zdravo devojki, pred dva dena imav odnosi so decko mi, mi bese prv pat, bev nevina a inaku imam 20 godini.
    Imavme odnosi nekolku pati, toj ne svrsi vo mene.Sega me faka strav, od ova sto go citav pogore.Dali e mozno da zabremenam bidejki imavme odnosi ednopo drugo, po edno 15minuti 3-4 pati. Denes vidov deka imam nekakva tecnost na gakickite, vlazna sum.
    Ve molam kaze te mi nesto vo vrska so ova. pozz :)

18. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.763
    Допаѓања:
    23.380
    Таа течност ти е затоа што ти било прв пат, јас кога имав прв пар секс другиот ден крв имав цел ден :) нормално е тоа не се грижи, не се останува така лесно бремена без галје ;)

19. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932
    Без кондом?
    Убаво сте почнале. :clap: Па така едно по друго е опасно, се измоча дечко ти барем пред да имате повторно секс?

20. pepa.lovely

pepa.lovely Истакнат член

Се зачлени на:
    3 ноември 2011
    Пораки:
    11
    Допаѓања:
    30
    Da bez kondom.Da toj otide vo wc da moca, zosto sto ima toa vrska?
    jas ne sum iskusna, no toj e iskusen, barem taka mislam.