Со лесно и да си имаш школска бременост, за крварењево оди нека ти препишат утрогестан или дабростон.
Здраво, пред околу 3 недели со партнерот имавме заштитен однос но ни пукна кондомот, веднаш купивме апче и испив (беа плодни денови). Требаше да ми дојде пред 2 дена но ми касни поради апчето. Вчера правев тест излезе негативен. Сабајлево забележав линија на стомак, што значи, има ли место за паника или? Ви благодарам за одговорите.
Еден ден ми доцни, тест направен утрово негативен следно што треба да правам да закажам на гинеколог? Болки во гради и долен дел од стомак.
Рано е не би виделе ништо на ехп ако е рана бременост. Повтори тест за 2 дена илу бхцг најдобро па ќе се чуеш тогаш со гинекологот да договорите преглед.
Zdravo zenski pravev Inseminacija, imam uste 7 dena do menstruacija denes pravev bHcg ima li nadez?Nekoja so vakvo iskustvo 4,8 rezultat bHcg
Има да секако, уште е многу рано затоа е толку ниско повтори го за 48 часа и ќе видиш како расте, со среќа
Не знам како иде тоа со стоп инекција, ако имаш примено. А ако немаш, 99% е бременост. За 48 часа направи пак, треба бетата да е околу 25.
ne mila ne primav stop inekcija, samo za rastenje ili prskanje na folikul Overtrille mislam bea ne se sekavam , a stop ne sum primala
Premnogu e rano, test se pravi na 14 15 den od inseminacija. Moe iskustvo: na 14 den od inseminacija negativen a na den na dobivanje pozitiven. Strpi se.
Овитрел е стоп инекција. Таа содржи hcg хормон кој може да се задржи и до 14 дена во организмот. Воздржи се до 14 дена за да избегнеш непотребни стресови.
Здраво женски, јас направив тест за бременост 22/23 дена после однос напишав погоре дека тогаш и добив што значи дека сега следна менс треба да ми дојде за одприлика 9/10 дена. Мислам дека подранив со тестов но посекако ќе направам уште еднаш доколку ми касни. Негативен е овој нели?
Последен пат кога сме имале однос со дечко ми беше на почетокот на јуни месец, однос со заштита и надвор од мене сврши, после тоа ми каснеше дури цел месец менструацијата, добив на 5ти јули, потоа добив сега на 18ти август што значи пак ми каснеше, но ми дојде стварно многу и имав огромни болки во стомакот, последниов период месец и нешто имам така на неколку дена не секој ден како нагон за повраќање на сабалје, но денес премногу се исплашив премногу ми дојде нагон за повраќање и повратив немам направено тест за бременост ве молам кажете дали е ова можно да се случи да сум јас цело ова време бремена или денес повратив поради што постам недела и повеќе?