Здраво на сите. Знам дека ќе ви изгледа смешно, но мене ми се плаче. Ќе ви раскажам за што се работи. Апстинирав од секс скоро 2 години па и кога ми каснеше раат ми беше главата. Сега, пред месец дена отприлика имав однос. Со заштита секако. Тоа се случи еден ден откако ми заврши циклусот, но на крај пак прокрварев (ми се продолжи циклусот уште еден ден би рекла). Прашањето ми е, колкави се шансите, имав стресен период и тоа јаки стресови (ако нешто значи), сега ми доцни два дена ни јадам ни пијам ни спијам. Да напоменам дека пијам терапија (ад+депакине) Ве молам за помош... преиспаничена сум
Ме загрижува тоа што немам ни симптоми. А во глава прашања милион, што ако пукнал кондомот а не сум приметила (одма го фрли), не знам... страв ми е дури и да одам тест да си купам, до тој степен...
Терапијата сега ја почна? Тоа може да придонесе до доцнење. Од стрес нормално дека ќе ти касни, јас гледам да ги игнорирам сите неделата пред да добијам за да не ми касни Друго, си апстинирала од секс. Имам приметено дека порано беше кај мене така. Ако немав неколку месеци, јајниците ми се возбудуваа и чекаа нешто да се деси кога ќе имав, па ми каснеше
Ви благодарам на сите што одвоивте време за одговор, ценам и морам да признаам малку ми олесна. Значи нема место за паника
Imavme odnosi,posle 2dena dobiv ....vcera kako kafen iscedok,sea veke niso Do koga da cekam da napravam test ??? (Nesakam da sum bremena )
Здраво. Би ве замолила за мислење бидејќи не сум во Македонија и не можам да посетам гинеколог моментално. Последна менструација ми беше на 7.9. од 13.9 до 18.9 имав незаштитен однос без ниту еднаш свршување внатре. Од понеделникот до денес имам болки во јајниците и во долниот дел на стомакот. Дали би можело да е бременост или е нешто друго пострашно? Фала ви однапред
Ne e mozno dokolku si sigurna deka ne svrsil vnatre. Verojatno sega ti se plodni denovi pa zatoa imas bolka.
Ispiv norlevo i nemav nekoi efekti posle toa, n odenovive mnogu me bolea jajnicite ne bese neuzdrzlivo i deneska gledam imam iskrvaveno ama e temno kafeavo. Dali e mozno da sum bremena ili da ima nekoj drug problem, ili ova e nekoj od normalnite efekti?
Дааа, се гледа ❤️ Многу ми е драгоо за тебе! Јас мислам да си повториш пример за викенд уште тестови па да се слушнеш со гинеколог од понеделник. Бета можеш ама сигурно е сеуште многу мала.
Zdrr lugjee pomagajtee....pred 2 dena imav nezastiten odno, dechkoto koa svrsi , imase mnogu malce epten...E sega ne znam nekoj drugar vika mozebi toa, ako pred da imavme nie masturbiral...Mu rekov mn malce ima, on rece, epa pij apcinja ne znam sto ne bil siguren...Mu rekov da mi kupi toj i donese apce za den potoa, rece dobro...Posle toa mi bese pretesko sama se plasev, mu dzvonev za 1 saat, vika jas li toa ke ti kupuvam tebe, nema nisto se shalev, imam rabota niz grad bla bla znaci kolku tesko mi padna, ne snosi odgovornost nisto tipot...plus i mi se zakqnuvq, koa sme zaedno snima, i vika ke objavel ako go blokiram pak, duri mi vika pokazi so koj pisuvas, jas mu vikam so nikojj, go gushkam, da se smiri toj vika ke ti udram boks se zakanuva.....Znaci katastrofa zimi se Imam eve vtor den nekako bolki vo dolniot del na stomakot... Mislam imam i zablezano svetlo rozevo, vo urinatamnogu se plasam zimi se, ne sakam takov zivot, ne snosi posledici deckoto dzabeuste ako svrsil namerno vo mene i posle go gajle si zamina, ve molam za soveet sto bi mozelo da eeznam i deka sum kriva i jas, sto barav so takov tip aam jas go bloknav, on se javi i se zakanuvashepretesko mii eee sega ako ima nesto sto ke pravam