Mi dade nadez so ova sto mi go kaza ... fala ti mnogu na vremeto sto go odvoi da mi ja kazes tvojata slucka...se nadevam i kaj mene ke bide taka so pozitiven ishod..akone terame dalje mi olesna sto kaza deka ne steti ketonalot i benalginot se nadevam deka e taka aaa i lesna bremenost da si imas uste malce ke si se vidite so bebush site ve guskam
Da moze da bide znak za bremenost a mozebi e ovulacija dokolku e so cesanje i neprijaten miris stanuva zbor za infekcija Ili pak mozebi samo obicna nastinka
Здраво,повторно јас,втор ден каснење и само бел исцедок,ниту чешање ниту настанка немам овој период ама имам огромни болки овие два дена во кичмата дури како да сум фатена во кичмата се движам,секако не сме се пазеле па секогаш постои можност и од бременост но не ми се случувало никогаш вака бел исцедок и вакви огромни болки во кичмата,нешто на природно да се напијам?
Da nepies nishto da si napravis test uste denes kako sto kaza clenkata pogore ke pokaze ako ima nesto.. mene mi mirisa na bremenost .. izvesti ne Iiii napij se eden magnezium ..
Здраво на сите, знам дека треба да направам тест и веќе може мислам да покаже, но сакав да слушнам мислење, имавме еден подруг однос со многу краток размак со ејакулирање надвор, но не знам колку навреме се тргна партнерот. Мислев уште некни ќе ми почне циклус имав бледо розе кафеаво на влошката и чекав да протече, ама ништо еве уште. Минатиот месец на 5. 09 имав циклус... Ве молам за мислење
Ako ti e redovna pocekaj uste den dva pa napravi test. Cim velis na 05.09 si imala pocekaj uste denes ako nema niss utre moze 1 test.
Да, редовна ми е, мислев некни ќе почне неколку дена порано, ама ништо не протече освен тоа бледо малку.. Ќе видам утре ако не дојде ќе направам тест. Благодарам за одговорот
Zdravo, pravev test i vtorata linija e bleda kako na slikata dali da go prepravam testot po nekolku dena?(mi kasni 2 dena)
Позитивен, честитки Можеш да направиш тест чисто да видиш дали потемнува линијата по неколку дена, а за 1 контрола по 2 недели. Со среќа