Здраво женски, иако нема можност за бременост направив тест бидејќи ми касни 20 дена и нормално испадна негативен, но го правев со втора мокрача не утринска. Дали е можно да испаднал лажно негативен? Инаку имам и тироидна и некогаш и ми варира и циклусот, не можат да ми ја погодат терапијата, ми ја сменаа пред месец дена па може е мала дозата и пак ми се испоремети се не знам.
Не може лажно негативен на 20 дена доцнење. Мене ми покажа позитивен 3 дена пред дата за добивање и тоа не со прва урина. Оди и на гинеколог и на ендокринолог за тироидата.
Здраво! Сакам да прашам дали да пијам апче за ден потоа и колкави се шансиѕе да останам бремена? Добив менструација на 5ти октомври. Циклусот ми трае обично 27 28 до 29 дена. Денес на 4ти ден од менструација се плашоме дека дечкп ми можеби сврши во мене. Совер и шанси за бременост?
Секој месец е различна.И јас добивав на 28 дена но еднаш ми беше пред плодни денови еднаш после плодни денови индивидуално од месец за месец.
Zdravo majki koga se pojavuvat siptomite za bremenost imam uste 6dena za dobivanje.cela den imam cesto mokrenje i mi se gadii.dali ne e rano za test.
Првите симптоми се појавуваат после 4-6 недели од последниот циклус. Некои немаат симптоми. Како јас во двете бремености. Ако знаеш кога бил ризичниот однос и ако се поминати 2 недели оттогаш, тестот ќе биде точен.
Zdravo feminki imav odnosi na 30 septemvri treba da dobijam na 25 oktomvri Utre sakam da napravam test za bremenost preku krv dali ke pokaze tocen rezultat Dali nekoj ima praveno porano pred docnenje na ciklusot
Ако треба да добиеш на 25ти октомври, под услов циклусот да ти е 28-30 денови за тест е прерано. Јас имав позитивен тест порано ама 2-3 дена пред добивање, а не цели две недели.
Dobro utro Kako izgleda morav da go trgnam gorniot test ne se ledase ubavo sto mislite se poznava poveke od predthodniot
И јас сакав исто да и кажам. Секој месец поставува негативни тестови и сама се убедува дека се позитивни. Жално е што си го троши времето, наместо да бара решение.
Мајка треба да е убаво видливо со голо око, без да ги затемнуваш, осветлуваш и слично. Почекувај на 28-30 ден од менструација за посигурен резултат.
Што прави..ништо, само постира. Ова веќе е претерано, девојкава не разбира некои работи, проблемов е веќе психички