А не ни одговара на поставени прашања. Само сака да и речеме, да има втора цртка. Помош очигледно, не сака.
Zdravo Na 7 dena pred dobivanje eden den imav krvarenje (chista, svetlo crvena boja na krvta) mislev deka ciklusot mi zapochnal porano. Narednite denovi nemav voopshto nisto nitu ni na toaletnata pri brishenje. Denot koga beshe krvarenjeto beshe 8mi den posle ovulacija. Dali postoi shansa da bilo implantaciono krvarenje i koga najrano mozam da napravam test so urina. Ochekuvam ciklus na 19ti ovoj mesec
Јас мислам дека има цртка! Ама ајде почекај барем на ден на добивање направи уште еден и земи друг тест, пример Лабоквик или Би Сејф лентичките. Стискам палци за тебе и од сѐ срце ти посакувам да се израдуваш!
Добро утро девојки, правев тест утрово и не стана црвен цел па д останат цртите, наеднаш излегоа две црти. Да го сметам за валиден или да си го повторам повторно?
Малце личи на невалиден затоа што не се до крај обоени цртките ама според мене има големи шанси да е позитивен. Повтори со Лабоквик или Би сејф и со среќа
Такви им се тестовите на шур чек сега едвај да ти се погоди некој да се обоени убаво линиите ептен батал ги направија.
Izgleda ima neshto majka ... Ama drug test zimaj odma ovie se katastrofa testovi najubavo laboquick 30 den ... najtocen ..
Зедов од зегин само таа е дежурна колку да не ми е во мисла пак ми дадоја шуре наводно немале друг и го кажав проблемот ми рекоја дека новата серија знаел така да прави, ми даде од старата и се појави бледа втора линија. За неколку дена ќе проверам пак
Бледа е денес зошто не е со прва утринска, ама за два дена ќе биде и те како темна. Честитки со лесно
Zdravo devojki imam uste eden den do ciklus a vcera testot za bremenost pokaza epten epten bleda 2ra linija.dali prvi znaci mozat da bidat peckanje na gradite i oteceni isto i slabi menstrualni bolki.utre sekako ke pravam pak test.