Зависи јас добивав на 35 дена и направив тест 5дена пред да ми дојде чисто пошто сањав плишано мече и испадна со мнооогу бледа втора линија на шур чек и одма бета и позитивен
Епа зависи од организам . Мене ми ги даваше негативни. Зависи од овулација и се. Ем јас сум со тироида и пак добро покажа. Ние не знаеме кога фатило пример последново, некоја пресметка по недели отприлика е 6ти март, ама жар црвени на 2-3 дена доцнење не очекував. Со првото беше бледа памтам. Затоа и викам најдобро си е да касни. Јас со првото така се разочарав, беше негативен пред да добијам, па кога ми каснеше ми извади втора бледа. Не е правило, ама е подобро да има прав симптом. Инаку болки во гради, зголемена температура, болки во стомак и сл не мора да укажуваат ни на бременост, нити дека ќе добиеш. 3 пати правам, 3 пати не беше исто.
Пред четири дена незаштитен секс. Денес светло црвен исцедок еве чекам да добијам не добивам. А и рано ми е за добивање. Има ли шанси да е симптом за бременост?
Не е бременост. Ќе добиеш. Месецов го имав истиот проблем. Добив порано. Односно, 2 дена по исцедокот. И за чудо, циклусот ми траеше само 3 дена.
Dobro utro na site. Jas ne ubeduvam nikogo deka ima bleda crtka jas samo prasuvam.... Isto i sega ke prasam dali ima tuka sto mislite.....
Девојче, ти или не тролаш или имаш некој проблем. Треба да си посетиш стручно лице. Ова веќе не е нормално што го правиш.
Ама на 13 октомви имаш правено тест, негативен. Сигурно си добила после тоа. Денес сме 1ви ноември. Кога доби, кога ти беа плодни денови и кога стигна до позитивен тест за 19 дена? Нема логика ова што го правиш.
Јас мислам дека не трола. Не е можно до толку некој да е опседнат. Ај еднаш, двапати ќе прашаш, но тест на секои 10 дена?
Ќе разберам да е опседната, она е тотално нереална. И ова трае повеќе од една година. Мене ми е мака вака што се мачи.
Za zal jas ne gledam ovde bleda crta, mila dali si bila na doktor do sega i imas li praveno nekakvi ispituvanja
Буквално истото го помислив,секако дека ние сите сакаме да ги видиме тие две цртички но и до толку правење тестови на секој 10 дена и барање на линијата која дури и да е бремена нема да се појави толку брзо,тоа не ми е јасно воопшто.