Миличка јас на овој не гледам цртка Ај ако си во можност земи Лабоквик или Би сејф лентичките, овој тест доста лажно позитивни му даваше на многу членки пред некое време, така да не е многу веродостоен.
Фала ви многу на споделените мислења @QweenSM мила јас арно си тргнав по Лабоквик ама не знам што се премислив Со првото најточен ми се погоди тој
И јас само од тој земам и од лентичките, до сега сум немала проблем никаков Ама почна да ме загрижува тоа што се во помалку аптеки го има, на крај ќе нема со што да се тестираме , директ крв . Пиши што ќе направиш да не те мислиме
Миличка, од 6-24 е сива зона колку што сум читала, а над 25 е веќе позитивна бета. Лелеееее многу ми е милоо!! Само за 2-3 дена оди повтори ја бетата, види дали убаво си се дуплира, ама верувам дека и те како ќе се дуплира!
Фала ви кај сите да се враќа со убаво само Мене не ми се верува уште сум у транс со првото едвај со Кломифен забременив
Поради проблем со хормни почнав да пијам крицеа пред 6 месеци. Овој месец бев малку неодговорна со апчињата и не ги пиев во исто време секој ден, еден ден ми се случи и да заборавам да се напијам. Сега треба да ми дојде денес, утре најдоцна. Но предходните денови сум преуморна спијам повеќе од вообичаено, во недела и понеделникот ми се лошеше во неколку наврати, вчера имав и бел исцедок. Шансите да сум бремена се многу мали, но осеќам дека сум, немам правено тест не знам дали ќе покаже точно оти уште не ми доцни технички. Дали да направаам тест што детектира рана бременост, кои се шансите дека ќе покаже точно? Искрено страв ми е да направам…
Srcki dali e simptom veke nekolku dena se osekam kako pregazena pospana bolki vo zeludnikot gadenje se osekam vo dolniot del kako balon tvrd mi e stomakot za test mislam deka mi e rano bidejki po pravilo od 4 do 7 treba da mi dojde plus piam tableti folna kiselina i b12 zaedno tableti vitaminski b9 i piev femina kapki za ureduvanje na ciklus i bremenost
Не не се симптомиАко треба да добиеш од 4 до 7 значи овулација си имала пред 2 3 дена.а 10 дена пред добивање тешко симптоми дека некој има
А какви односи односи имавте а велиш не сум „скината”.не не си трудна два дена пред добивање се премногу мали шансите скоро невозможни
не си бремена.и нареден пат гледај да се сеќаваш,и користете заштита најдобронамерен совет.не знам колку години имаш ама внимавај.Менструација може да касни од мн причини.Појди на лекар ако не добиеш