Nee na 9ti treba da mi dojde onaj den imav jaki bolki vi stomako i posle mi pomina i sea nemam bolki a rano mi e da mi dojde i zatoa sakav da prasam
Zdravo. Ne znam kolku se gleda na slikata ama ima bledo bledo rozeva linija. Inaku praven na prv den docnenje. Mislenje? Fala
Ti blagodaram ❤️ Dali Denovive da napravam povtorno test? Preku krv da ispitam ili da zvonam na doctor? Prv pat mi e ☺️
Има многу жени испитуваат бета. Ако сакаш можеш да испиташ, јас не правам ништо, сметам која недела сум отприлика (обично во 4та дознавам дека сум бремена) и чекам до 6та недела и одам на гинеколог. А ако сакаш за 2-3 дена можеш да го повториш тестот чисто да си имаш потемна линија. Многу ми е мило, со лесно нека ти е, да си ја износиш цела бременост како од шала лесно.
Ti blagodaram najmnogu Ke napravam Pak za nekoj den , sakam da vidam potemna linija ☺️ vaka se dvoumam Se nadevam deka se ke bide Kako sto treba ❤️
Шанса нема да ти се гади, а уште да не ти ни касни. Еве колку бремени има периодов во темава, прашај ги.. ни на една сеуште не и се лоши. Лошењето доаѓа тек 2 недели по доцнењето и позитивниот тест... Болки имаш, дека треба да добиеш.
Скоро и да не се гледа ама се надевам дека не се лажам ,сеуште не ми доцни ама реков да видам Што мислите,секако ќе го повторам тестот ама не се дочекува