Направи си еден тест.И да не си МК секаде има тестови.Ако е негативен кога ќе имаш можност закажи на гинеколог
За тест најлесна варијанта,ќе направам но тоа ми беше последно нешто во главава дека можно е да се случило,иако тоа би ми била најголемата желба.
Направи тест најсигурно, ако е негативен се случува некој циклус така се прави дисбаланс на хормоните па доаѓа до повеќе пати крварење и мене ми се има случено.
Samo da izvestam, napraviv Nov test I si dobiv jaka crvena linija ☺️Denes napraviv b-hcg, nivoto e 2900. Sledna nedela odam na eho. Dali ke vidam ili slusnam nesto ili rano e se uste?
Браво! Со лесно нека ти е !!! Баш ме радуваш! За гинеколог оди, ќе види он и ќе каже дали да одиш покасно или си на време. Префрлај се во труднички од сега.
Здраво девојки. Ако може да споделите искуства или знаење? Некако сум збунета. Дали постои можност за бременост и покрај негативен тест? Денеска ми е трет ден како што ми касни, тест правев вчера сабајле и излезе негативен Дали рано го имам направено?
Zdravo devojki imav menstruacina od 4 do 8 decembar sekako sebobiduvam da ostanam bremena deneska kako kafeav iscedok neznam dali sum bremena ili ne da e pak menstruacija ke bese i po boja poinaku iskustvo da keaze nekoj da ne bil vo vakva situacija
Sto znaci toa ovulacija jas rodif edno dete pred 4 god i ne ni pokusaf do sega od ceptembar se trudime...
Па овулација се поточно најплодните денови во месецот.Моментот кога јајце клетката се ослободува и спремна за оплодување
Falla ti mnogu mislef deka ima prostor za panika da ti kazam iskreno i ne ocekavuva vaka da bidi dali posle ovoj iscedok moze da se ima obid za bebe
Секако дека може,дури може сега си најплодна така да не губи време туку искористете го секој момент и ти посакувам две жар цртички
Некогаш се случува мало крварење за време на овулација поради можен нагли пораст на хормоните.обидувајте се и понатаму нема простор за паника
Falla ti milicka sto mislis koga e najpogodno da se napravi test posle docnenje ili uste kolku da cekam