Zdravo devojki imaf menstruacija od 4 do 8 decembar posle toa porbvavme za dete fcera pak mi dojde menstruaciija dali nekoj se nalos vo vakva situacija
Здраво убави дами! Мене ми е многу мило што се уклучив на форумот и посебно во катагоријата на бременост. Ќе ми биде премногу драго и мило ако прочитам ваше мислење Секој коментар ќе биде плус. Да не должам, да започнам.... Живеам со дечко ми. Од пред некое време разговаравме за брак, со тоа секако и за деца. Имавме секс без заштита т.е тој свршуваше во мене. Минатиот месец гледавме и точно кој денови ми се плодни според календар на интернет и така се случи, имавме тогаш секс. Овај месец. Месец декември, требаше да ми дојди на 15ти. (Имам редовен циклус, Доколку ми доцни ми доцни ден-два) Да напоменам неколку факти. Денот на 15ти овај месец повраќав 2 пати. градите ми се отечени но пред да се уклучам еве на форумов баш читав некои зборуваат/пишувааат за болка мене ми е како пмс. Промена на расположение имам. Вчера зедов од аптека тест за бременост. Но, ајде си викам да помини уште некој ден, да не брзам, да не се разочарувам. Знам дека секоја бременост си е различна и секоја личност си е различна, затоа најдобро е тест да се направи. Но, дали според оваа напишаново има шанси да сум бремена ( искрено и 2цата посакуваме )
Devojki zdravo dali nekoj se nasol vo vakva situacija mesecov dva pati dobieno menstruacija i toa po 5 dena i data pati po tolku.... Custvo na bolka vo polovinata i dosta vrtoglavica
Sum imala takva situacija ednas i maticnata rece deka se slucuva i deka ne e nisto strasno, se dodeka ne se povroruva postojano. Ti se vrti od gubenje krv i e normalno.
Секој месец добивам редовно но месецов требаше да добијам вчера а јас симптоми дека ќе добијам немам. Обично ме болат гради неколку дена пред да добијам месецов нема такво нешто. Освен што осеќам слаба болка во половината и во стомакот. Но сум се ненаспана ама имам и несоница. Дали е можно да сум бремена од незаштитен однос а сепак тој вели дека не направил ништо? Секако утре тест ке земам Да напоменам и операција на заб правев и антибиотици пиев дали тоа нешто влијае
После колку време од односи без заштита сте правеле тест? Кога можи најрано да се направи а да покажи точно???
Здраво девојки, дали може ваше мислење за тестов дали е позитивен или? Утре ќе одам на гинеколог ама не ме држи место па сакам да слушнам ваше мислење, или нема ништо...
Ima vtora bleda crta, mozhe da e bremenost, no najubavo za den dva da go povtorish testot. Dzabe ke odis na ginekolog, sekako nema shto da se vidi