Здраво! Ме интрресира колкави се шансите за бременост ако тој има свршено и е во облека, а по 10 минути се продолжи со однос без свршување? Бидејќи по односот забележавме бело по неговиот полов орган, но не многу и дали е можно тоа да е од мене?
Слободно директно! Кажав на сите блиски, па можам слободно веќе и на форум да соопштам Ајде пркни второ, ќе ти дојде желба за трето
Е ко мене, по 6г ми помина Многу сакав трето, сите знаат и цело време најпозитивно си мислев, со замисли најубави.. а кога дознав првата недела леле каква бев, дали хормони или што, абе на убаво неможев да помислам Ама помина тоа, сега сум во облаците веќе
Па ако се туширал после првиот пат минимални скоро никакви.А тоа бело ние не можеме да знаеме,вие сте биле таму дали е твое или негово вие требало вие да знаете
Ние немавме односи ниту еднаш, онака беше само предигра, и тој кажа дека не ни осетил дека свршил, нели тие чувствуваат, но кога почнсвме да имаме односи и тој се тргна без да сврши видовме бело на неговиот орган, но поминаа 10тина минути после триењето.
Сега имавте или немавте.Еднаш пишуваш немавме односи ниту еднаш,после, по 10 мин имавме односи.А не можи да не почуствувал мислам тоа е очигледно.Направи си тест ако ти доцни.
Значи вака, ќе ви објаснам поубаво. Се гушкавме и онака се триевме (сомнежот ми е тука да не свршил при триењето, но тој вели дека не почувствувал) и потоа поминаа 10 минути и веднаш преминавме на односи кои кратко траеа и кога се тргна забележавме такво бело. Значи не сврши во мене, и сега дали тоа е можно да било од мене затос што ако било од него за тие 10тина минути би се исушило зар не и колкави се шансите од ова, последна менструација на 11ти декември, добивам на околу 30тина дена.
Девојче значи не знам како да ти објаснам,ако завршил не можи да не почуствува или да не се види тоа,просто не е можно.Ти сеќаваш кога имаш врв на задоволство?така и тој чуствува.Ако вие двајца не знаете тогаш ние како би знаеле.И белиот исцедок може да биде од двајцата,и тоа треба да знаете од кого е.Во иднина користете заштита
Спермата во надворешна средина не преживуа долго,така да мали се шансите.И внимавај во иднина колку и да се опуштиш секогаш мора малку да следиш ситуација за да не си правиш стрес.Според ова претпоставувам дека си млада и не сакаш моментално бременост.
Имам околу 20тина години, не би прецизирала колку, но сакав прво да решам еден друг проблем, па да мислам на бременост.
Тест за овулација позитивен на 11 ти декември. Односи скоро секој ден до 17 ти декември. Ми касни шест дена тест за бременост негативен. Поим немам што се случува глава ми пука од нервоза.