Секој тест што го направив е со бледа линија (5 теста од различна фирма) а овој е последниот, ама утре ќе видам на гинеколог што ќе ми кажат.
Може си бремена ако на сите 5 има бледа ама ме загрижува тоа што многу време ти доцни а бледи линии, на толку доцнење треба да се жар. Види утре што ќе ти кажат, сѐ надевам ќе се израдуваш
Бидејќи спрема месечниот циклус како што ми доаѓа на секои 15 максимум 20дена и секогаш на време сум имала последнава година освен еднаш што ми задоцни 2-3 дена, бев уште пред двеипол недели на гинеколог ама премногу рано бев, бидејќи заминав неделаипол после однос бидејќи чувствував во долниот дел од стомакот како некои грчеви и остри болки и направив одма тогаш тест и испадна ептен малку бледо што едвај се гледаше. Но, после цели две недели направив по неколку теста на ден на разлика од неколку дена едните три беа пред 2ри неколку дена а другиот тест беше на 2ри, од кој тие три со бледо се покажаа а овој последниот повеќе се познаваше иако е малку крива линијата.... Се надевам дека се ќе биде во ред.
На толкуууу доцнење жар црвени линии треба да бидат. Ама ти посакувам да ти се исполни секоја желба за бебе и се да биде во ред.
Како не, зависи од тестот колку е сензитивен јас бев 4 недели бремена па никаква линија немав . Најубаво преку крв.
Мене овој пат тестовите ми покажаа 7,8 дена пред доцнење. Некои 10-12 дена од однос И јас така мислам како тебе... ако веќе доцни менструацијата, веќе треба да покаже втора цртка...
Со инсеменација сум и еве знам кога точно имам останато бремена и каква боја беше втората линија. Ама 20 дена доцнење….
Јас бев на ехо и пап во плодни денови баш... и јас отприлика тие 2,3 дена имам останато трудна и точно знам, точно и со ехото ми е датумот. 20 дена се мн доцнење, па и мн касна овулација да е... Тоа е веќе скокнување на циклусот, нешто со хормоните...
Denes pravev test na 30 den od ciklus obicno dobivam 33 ima bleda crticka so se pokaza posle 5 min. So ovoj ciklus pravev laparoskopija i izleze se okej. Na 05 imav kontrola da me vidat posle operacija i dontorkata mi rece deka pred 4 dena imalo ovulacija a jas togas imav rozeva krv. Se osekam preumorno a rabotam od doma nemozam nautro da stanm od krevet i mi se spie mnogu i.imam bolka od lev jajnik. Ke povtoram test pak slednata nedela. No dali ima sansi za bremenost posle laparoskopija
Крв розевка за после овулација ми иде на инплациско крварење. Напрај си тест задутре од сабајле. Се надевам на убави вестииии