Devojki zdavo mi docni denes 2 den fcera praven test negativen za kolku vreme moze da se pofroti testot mislam uste kolku da cekam dena pozz
Zdravo devojki,jas imam redoven ciklus od 24 do 26 den 27mi i sega mi kasni 5 dena pa pa prasanjeto mi e dali e mozno od stres da kasnj tolku ili e bremenost trebase da dobijam vo ponedelnikot a denes e 33 den..pravev 2 testa od razlicni firmi i dvata negativni
Би требало да покаже после 5 дена ама има и случаеви со подоцна овулација па покасно да покаже.Испитај преку крв најсигурно ти е.
Како ќе се погоди. Кај мене излезе позитивен. Можеби има покасна овулација. За второто земав поевтин. Направи утре или во вторник друг тест.
Да ти кажам... И јас слушав лоши коментари, ама во тој момент за тој тест прво ми текна. Кај мене беше жар црвена. А за второто правев Be Safe. Тогаш линијата беше бледа после 5 дена доцнење.
Здраво,дали откако ќе сврши и продолжиме веднаш без чистење миење има шанси за бременоство најплодни денови
Здраво. Последнава година добивам редовно месечно (порано не), се случувало да ми касни ден или да подрани ден два. Последна менструација ми беше на 05.01, а требаше да добијам на 02.02, веќе ми касни 16 дена. Завчера навечер правев Self Clear тест на кој покажа бледа втора линија. Вчера сабајлето направив Sure Check (на втора урина со пиење многу вода) и излезе негативно. Се испаничив, па направив и крвна слика која е исто негативна. Прашањето ми е, дали мислите да направам уште еден тест од аптека за недела, недела ипол? Пробуваме со сопругот за деца веќе 3 години и Self Clear е прв пат да се покажат две линии. Не знам која е шансата. Сеуште немам отидено на консултација со матичен гинеколог, тек во понеделник.
Селф клиар за жал знае да даде втора бледа (евапорациска линија), особено ако ти се начекал некој од тие старите тестови (има едно време многу така што имаа бледа на тој, а не беа бремени). Чим си направила и друг, а и преку крв и е негативно, мислам нема шанса... особено со 16 дена каснење. Од нешто друго ти доцни, оди види на гинеколог што е работата..
Искрено на 16 дена мора преку крв да покаже па и на тест,темна линија а не бледа.Појди си на гинеколог најсигурно е види не дај боже можеби не е нешто во ред.И 3години се веќе доволно долг период,ти препорачувам и подетални анализи.Со среќа и што побрзо бебенце
Zdravo devojkii Sakam da prasam ,dali ako pred da dojde menstruacijata,testot za bremenost moze da pokaze deka e negativen a vsusnost da sym bremena?
Здраво девојки, правев два теста едниот вечерта другиот утрово, ми доцни еден ден, имам болки во јајниците и во половината. Рано е да закажам за преглед… Имате ли слично искуство? Втората линија и на двата теста е ептен бледа
Може зависи пред колку дена си го направила.јас сум правела ден пред менструација и секогаш биле негативни и сум добивала.Јас имам рана овулација затоа и правев повеќе не применувам тестови се дури не ми закасни.Ти посакувам позитивен исход
Здраво девојкии! Ме интересира колкави се шансите за забременување од предсемена течност и дали таа има ист изглед како и семената течност?