Мене ме интересираат неколку прашања? 1. Дали тоа има ист изглед како и самата семена течност? 2. дали доколку дечкото веќе свршил во мене барем 1 капка и тргнал тој потоа веднаш би продолжил со свршување или може да поминат 2 3 минути па одново да сврши? Затоа што ние имавме однос и кога тој се тргна од мене на него имаше како бело што не знаевме всушност што е а и тој сврши после 2 3 минути што значи дека не е возможно во мене 2 3 капки па после 2 3 минути надвор повеќе или?
Ти девојче(девојче со резерва) или си тука да дриблаш и тераш мајтап или си тотатлно неедуцирана во однос на контрацепција. 5 мес уназад ти се вртат истите прашања. Ако си за занимација, поинтерecни муабети има во снаи и свекрви за мајтап терање, а ако ти се сериозни муабетиве и прашањава, по итна постапка упати се во продавница, набави дурекс и стави му го на дечко ти, пред он да ти го стави тебе. Страшно значи....
Се сомневам дека некој ја видел како таа предсемена течност како изгледа.И од една капка можи да останеш бремена ако е внатере доволен е само еден сперматозоид.а тоа третото со дечкоти мислам како да знајме ние вие што се правеле и како свршува тој
Ти благодарам за одговорот, и не прашувам од терање мајтап туку од што сум загрижена. Благодарам уште еднаш.
И ова нека ти биде за ум ако не сакате бебе сега користете заштита.За да не се грижиш и да си правиш стрес.А секој можи да згреши не си ти ни прва ни последна
Треба да си среќа тоа ти е како на лото да добиеш е толку е невозможно. 1 во милион останала трудна практично и невозможно е.
Здраво девојки сакам да ве прашам за искуство значи на 5 фебруари ми беше ден на овулација и тој ден јас и мојот дечко имавме односи и при не внимавање мислам дека се случи што се случи но ни јас ни он не сме сигурни еве веќе трет ден ми доцни а имам симптоми како за пред добивање односно болки во долниот дел од стомакот, болки во грбот страшна потреба за слатки работи мокрење многу многу често главоболка и голема потреба за спиење иако сум не вработена односно немам некои посебни обврски во денот и денес мала покачена температура 37со1.Направив тест Self clear доста бледа втора црта,потоа уште еден тест Sure chek тамо негативно.Па што мислите дали има потреба да посетам лекар или нема простор за паника?!
Си направила два вида на тестови на кои покажува бледа втора линија? И бледа втора линија е сепак позитивен тест... Најдобро провери си бета преку крв. Со лесно
Sure check последен ќе ти покаже бледа линија. Направи проверка со крв или земи си Лабоквик. И бледа линија е позитивен тест. На лекар нема да се гледа ништо уште барем 10тина дена, џабе ќе одиш додека не потврдиш понапредна бременост.
Ти благодарам многу,инаку само на едниот вид на тест односно Self clear,покажа бледа линија а на вториот Sure chek негативен.
Исти случај имав и јас. Sure check неколку дена по ред имав негативен а другите ми покажуваа бледа црта и на крај проверив бета која беше позитивна. За сигурност провери бета.
Па денес ќе направам друг тест,да видам што ќе покаже а имам и исцедок така не многу жолетинкав,сепак ти благодарам