A dali moze da se zabremeni do deka se piat ovie apcinja ne ja prasav toa kaj mene deka e zdebelen verojatno e slucena ovulacija ili pa moze I ne e ama.neznam dali do deka se piat moze da se zabremeni ili se smetas posle ovulacija I nemozes mali se sansite
А ти девојче сакаш да си бремена или сакаш да ти дојди?Искрено мн си нејасна.Ако примаш терапија за да добиеш нормално ќе имаш заштитен однос
Se uste ne sme pocnale da probuvame za bebe, ama I da se sluce bi bile skrekni I I neznam dali ako imame bez zastita moze da se zabremeni
Sega ne sum bremena, ama za vo idnina da znam oti sekako I ke sakam da zabremenam dali moze ako pies vakvi apcinja da ti dojde
Првин среди си го циклусот,па пробувајте за бебе.И нормално ако имате незаштитен однос може да се забремени поинаку и не можи
Ако сега ти касни не значи дека секогаш ќе ти касни.Се случува некогаш кај сите да доцни.Види со наредните менструации ако се случува често мора да има некоја причина.Ако е само еднаш нема проблем.
Сега за сега пиј од апчињата што ти се препишани, и види дали ќе добиеш откако ќе ги прекинеш. За понатака ќе си видиш дали ќе ти се среди циклусот.
Дечки девојкава веќе мислам дека не зафркава сите и не **пи во здрав памет. Навратете се на нејзините постови. Пред се нека ми извини, ама едукација има испод 0, ама е сексуално активна. Прво има постови каде што незнае ни што е ХПВ и незнае дека хпв вирус и од пад на имунитет се појавува. После имате пост каде почнува со овие разговори дека и касни АМА НЕМАЛА односи со свршување, детално објаснет и сексуалниот однос. И сега она месец ипол паничи дали е бремена? Од што бе златна? Дева Марија да не си? Без секс неможеш да останеш бремена. Ова се твои разговори. После имате дека они не планираат бременост, па после некој ден прашува за фолна и дали е добра бидејќи сега планира бременост. Па како тоа прави тестови и ги фрлила , бидејќи од дома незнаае дека со дечко кој што е во врска имаат секс. И на секое што и кажува докторката што да прави, не прави, прашува тука, ама има ептен доверба во неа. Па имате теми каде има совршена врска, па после проверка на телефони и несигурност. Навистина губите време со објаснување со некој што наголемо трола овде.
Јас го пишав тоа уште одамна дека не зафркава, ама ме нападнаа, демек можеби имала некој проблем, па сите имаме. Ќе прашаме на форум нешто ако не знаеме и проблемот го решаваме по доктори не на форум. Кога пишав дека трола, ми рипнаа.
Нека и отворат коментари нејзини и нека читаат. Незнае што пишува веќе. Буквално трескање муабети и се веќе ова. Имаш проблем, посетуваш ДОКТОР , тука може само мислење да добиеш, а третман и лекување од стручно лице. Ова е тролање на големо , ама нека тера.
Pa jas bev na doktor koj veli deka ne sum bila prasuvam za apcinjata sto kako sto mi gi dade dali e imal nekoj iskustvo so niv, ne baram ovde lekuvanje si bev na ginekolog samo prasav deka imav zadebelen endometrium sto znaci toa dali ima pak nekoja sansa za bremenost ne prasav nisto loso mislam, I se sto sum pisivala mi e od maka a ne od trolanje I gubenje vreme
Не ти почна реално глупости да прашуваш.Ти касни па бремена си па не си,па тестови,домашни со сода па бледи линии.Па фолна,па плоден исцедок си имала.Па ти е страв да не си бремена па сега сакаш бебе.Значи смири се малку,размисли што сакаш.Да добиеш или ќе правиш бебе.Ако се толку од дома од кај тебе козервативни да имаш секс само во брак,како правиш сега бебе?Па сврши,не сврши овде повеќе никој ништо не може да те разбере.Пишуваш никаде ни точка ни запирка,искрено мачно е да се разбери што сакаш.Не знам ни таа матичната како те прима толку често.Ти по ова си голем хипохондрик и од мува правиш слон.Земи си една книга гинекологија и читај
Па матичната треба да ја прашаш што значи здебелен ендометрум а не нас.И кога веќе ти ги дала апчињата не треба нас да не прашуваш него да јаа слушаш матичната.
Ако не сте имале односи, ако два пати само го ставил во тебе ама не свршил воопшто, како мислиш дека може да си бремена? Освен ако не дувнал дечко ти, па магично бебе да направил.
Pa mi kaza deka treba da dobijam pred dobivanje sum bila taka izgleda ama ne saka da dojde da prokrvaram bev ednas prethodno na pocetoko na mesecot nemase zdebeleno rece nema da dobijes vo skoro, zatoa I prasav dali ima sansi za bremenost deka I ona se somnevase, mi rece test da napdavam za sigurno da isklucime vonmatericna oti vo matka nemase bremenost ednino mnogu rana da e ama bese negativen I ne sum bremena I ete gi piam od denes pa ke vidam dali ke dobijam a koga mi rece deka sum pred dobivanje se izraduvav deka ke dobijam pa ne ja prasav sto zosto taka...
Како што ти кажаа погоре. Среди циклус прво ,испитај хормони и живеј живот. Имаш време за се. Малку повеќе едукација на тема секс,бременост и вакви апчиња.
Ама ајде одговори на сите тука, како може да си бремена ако сте немале односи и немало свршување? Како вака според тебе би настанала бременоста? Јас знам дека со односи и свршување внатре доаѓа до бременост, преку инсеменција и инвитро. Друго не сум чула сеуште, ако знаеш како сподели да знаеме, со години се мачиме за тоа.