Imavme posle pak odnosi, toa bese za pred toa a vo februrai imavme pak dva pati bas odnosi samo sto ne svrsi vo mene, 7 mi februari I posle sredinata I krajot na mesecot imavme a jas na 2 ri mart imav kafenko I crveno malku na brisenje koga I kazav na doktorkata rece moze si zabremenila deka kako implatacisko deluvase ama nemase nisto bremenost nitu pak testot pokaza I zatoa apcinjata gi piam, zatoa tolku prasuvav deka ako ima I dr nacin za ispitivanje ds ispitam za sigurno deka ne trrba da gi pijam ako sum trudna ama najverojatno I sigirno ne sum a mi docni od drugo sigruno stres deka celo vreme imav rednovno a.moze I hormoni mi se poremeteni, sega pijam.pa ke vidime dali ke dobijam se nadevam I edvaj cekam, oti mn sum nervozna I zagrizena sakam da mi se trgne ova gajle od glava ama moram 10 dena I posle 3 dena 4, 5 da dobijam
Ete kazav imavme odnosi toa ne bese ednisveniot pat koga imavme imavme posle pak februari uste dva pati zatoa se somevav
Pa da rece, ginekolozite sekogas vikaat deka ima opcija za bremenost I od presemena samo ako e so kondom nemalo, ona mora sigruno da se osigura deka ne sum zatoa I pravev test,
Da da I doktorkata rece deka ke imalo nesto vo matkata makar I pokasno da e bila ovulacijata ama da bideme sigrini neli I testot pokaza deka ne sum a beta hcg nema potrrba mislam da ispituvam koga se pokaza deka ne sum
никад се незна, бета хцг најубаво кажува дали си или не си, затоашто секој тест од аптека купен може да биде лажно позитивен и лажно негативен. Иначе дали си купи магнезиум да се смириш малку бидејќи велиш дека си многу нервозна вервуј дека ќе те смири магнезиумот јас ги пијам кога сум нервозна и ме релаксира, пробај напиј сее сепак неможиш ништо да добиеш некакви нус појави од магнезиум сепак е витамин
A toa sto ima pomimato poveke vreme od odnosot posledniot bese nakaj 20 februari do sega sigurno bi se videla nekoja tocka na ehoto,ako smetame I po posledniot odnos samo zadebelen endometrium kako pred dobivanje mi kaza a testot od apteka negativen, i zedov da piam promulot nor zatoa sto mislam nema sansi da sum ili sepak ima? pa mene mi e deka celo vreme sum kako vo pms zatoa ama ke zemam fala na sovetot..
значи нема бременост туку ти касни од стрес или евентуално ако си немала овулација овој месец, друго штом си ги почнала пиј ги апчињата но немој секој месец ако ти касни и ти на своја рака да ги пиеш бидејќи тие се хормнонски апчиња и може да дојде до нус појава како што се влакна на лицето, и имај навика да ппиеш се природно потоа откако ќе ти заврши циклусот, после две недели пиј лимонда или чај камилица, и да знаеш дека нема да биди иста крфта како претходниот пат и тоа е од самите апчиња бидејќи се хормноски
Си се израдувала дека ќе добиеш, а од една страна си посакувала бременост. Прашуваше за фолна дали да пиеш пред бременост. Нејасна си навистина.
Nene nikako na svoja raka mene I sega mi e strav ama moram, jas I piam na prirodna baza vitamini cink, selen, c, beta karoten, omg, folna ama ete pak kasni, a dali debeleat ovie promulot nor? Ako ne pak da provociram ovulacii ako nemam da piam klimofem posle zavrsuvanjeto da odam da me.gleda da vidam dali ke imam ovulacija oti ova me plasi deka moze nemam ovulacija I zatoa mi kasni
Сакаш бременост а тестовите ги фрлаш за да не ги видат твоите, зошто те воспитувале да се чуваш до брак.
Е сега ем сакаш, ем не си, ем сакаш да добијаш... Тестовите не кажуваат секогаш точно, ама ти изгледа не знајш шо сакаш.
од витамините те советуваат да исфрлиш фолна бидејќи несакаш да останеш бремена, тоа дали дебелеат незнам бидејќи не сум ги пиела тие и ти кажав нема што да се нервираш. И почни да пишеш кирилица
@Milickaa555 договори се што сакаш, да си бремена или да не си бремена ставрно си несватилива за твоите 23 години