Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    724
    Мене мн напорна ми стана членкава.Пие витамини секакви па фолна па сега да земела да провоцирала овулации.Мислам ова нема крај.По сето ова јас искрено се извинувам и не сакам да ја навредам ама мислам нејзиниот проблем е повеќе психички отколку физички.

На Anyshka, SummerGirl, Mrs. right и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  2. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    929
    Допаѓања:
    2.406
    Јас се сложувам со тебе ги читам мислењата нејзини, она цел месец веќе коментира во групата тука ти и кажуваш да исфрли тие фолна селен и уште незнам што пиела од витамини а советувам да пие магнезум бидејќи стварно смирува нервите максимално ги опушта, и пред се неможи да се договори со себе дали саака да биде бремена или несака.

На SummerGirl, Anyshka и mom to be им се допаѓа ова.
  3. Milickaa555

Milickaa555 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    596
    Допаѓања:
    191
    Сега за сега не, ама не сакам да имам проблеми за во иднина затоа што во скоро време и ќе сакам..и сакам ако има проблем да се реши сега што ми касни незнам дали тоа има врска со можноста за забременување оти прв пат ми доцни..

4. macor24

macor24 Популарен член

Се зачлени на:
    27 јуни 2017
    Пораки:
    929
    Допаѓања:
    2.406
    нема никаква врска, кај сите жени се дешава истото како и кајтебе, тоа за да неможеш да останеш бремена е друга прикаска, неможам да ти разјаснувам сега бидејќи премногу ја направи долга и широка, исфрли ги тие витамини што си ги пиела.

На SummerGirl и Anyshka им се допаѓа ова.
  5. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.995
    Допаѓања:
    35.199
    Ама ти ја бранеше, не нападна тука кога пишавме дека трола.

6. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.940
    Допаѓања:
    18.569
    На неа и докторката и рекла дека и треба психијатар.
    Ама девојката не зеза како знае, а ние губиме време со нејзините буквално веќе , глупости.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  7. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    724
    Да вистина ја бранев тогаш.Не нападнав јас никој само стварно мислев дека има проблем и очигледно има.Ама ние не можеме да помогнеме овде

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  8. Misskirova

Misskirova Популарен член

Се зачлени на:
    25 октомври 2018
    Пораки:
    3.658
    Допаѓања:
    8.703
    Океј ,да скратиме.
    Трудна не си .
    Барај од каде е проблемот .
    Не истрола сите тука.

9. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.940
    Допаѓања:
    18.569
    Единствен проблем има дефинитивно со главата, т.е. Психата.
    Тоа и го имаат посочено.
    Ве молам , доколку имаме психолог некој овде, да помогне.

На SummerGirl и Anyshka им се допаѓа ова.
  10. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.380
    Допаѓања:
    12.107
    Не само што и треба психолог туку и треба да се врати во основно образование.
    Срамота е 23 годишна млада девојка да е вака неписмена и сексуално неедуцирана.

На dead.flower23, LiquidLuna, joy1 и 2 други им се допаѓа ова.
  11. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.995
    Допаѓања:
    35.199
    Еве од кога си пишала дека ти доцни, па не ти доцни, ама сепак мислиш дека ти доцни.
    Може и пред тоа уште си пишала, случајно налетав на мислењево, не дека се замарав да пребарувам.
    Или тролаш или си имаш некој подлабок проблем.

На SummerGirl му/ѝ се допаѓа ова.
  12. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    724

13. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.940
    Допаѓања:
    18.569
    Битно е да знае како да има секс, ама што се носи сексот е скроз небитно.
    И ХПВ да незнаеш што е , е срам за во 21 век , каде на тацна имаме секакви едукативни работи.

На Anyshka и fbaby им се допаѓа ова.
  14. Milickaa555

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    596
    Допаѓања:
    191
    Da ama togas si dobiv bev na ginekolog I mi kaza deka takov mi toj mesec ciklusot posle vo februari pak imav kako krv nesto mi doteci deka mi bese kratok toj krajot na januari, toa e pisuvano za ciklusot vo januari oti bese pooskuden od normalno a posle februari voopsto ne mi dojde ako ne go smetame toa krvarenje na sredina koe bese na brisenje, slicno na ciklusot ama pomalku, na 2 ri mart samo kafeno I eden den imav vsusnost samo ednas na brisenje krv I od togas navaka nemav nisto krv nitu dobieno, togas ne trrbase da pisuvam oti imav dobieno ama po oskudna samo a deka prv pat takva se isplasiv,ama mi kazaa ciklus mi bilo I normlano bilo, a posle za vo februari e drugo pisuvanjeto oti ne dobiv koga trebase 25 februari I ete uste nemam cel mesec veke..

15. Milickaa555

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    596
    Допаѓања:
    191
    Kako neznam za hpv znam se zatoa I se plasev od toa sto mi se pojavi na papot ama posle tipizacijata bese okej, negativna bese, cel zivot eden partner imam samo bas I poradi toa ne sum bila so drugi, odnosi pocnav pred godina ipol da imam znaci na 22 nekade imav odnosi prv pat zatoa sto neznam za hpv, I od tolku pazenje koga vidov takvo nesto se zaprepastiv moze ne e bilo strasno ama jas ne sakam da imam, ama dobro posle bese okej tipizacijata izgleda poradi infekcijata so kandida taka mi ima pokazano, kako I da e zatoa pocnav so pienje na vitaminite sto gi zborev pred malku poradi hpv koe mislev deka go imam, a koga doznav oti go nemam pak prodolziv so vitaminite i sega uste gi piam..

16. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.940
    Допаѓања:
    18.569
    Од тој пост навака, секој нареден ти е се поголема и поголема паника и се губиш во секој еден пост.

Заклукоч: Психолог, сексуална едукација , бидејќи очигледно ја немаш, кондом ако несакаш бременост и доктор во кој ќе веруваш, а не да бараш помош по анонимни форуми.

17. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.995
    Допаѓања:
    35.199
    Кој цел месец, скоро два месеци, мислењето што налетав на него беше пишано на 30-ти Јануари, можеби и пред тоа да пишувала.
    Па добив па не добив, па сакам да сум бремена па не сакам, па прашуваше за фолна ако пиела дали ќе имала повеќе јк, не знае за хормонален дисбаланс, па немало термин кај матичната, па не работела утре, и секундарно откако пиша дека не работела матичната, била кај матичната.
    Не ја разбирам што сака.

На BellaBibi му/ѝ се допаѓа ова.
  18. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.940
    Допаѓања:
    18.569
    И сигурно знаеш дека не секој ХПВ се пренесува. Еве јас имам 3 од резултати од типизација , па не кренав паника. Наоѓаш доктор и третираш.
    И постов го почнуваш дека знаеш , па после дека незнаеш.

ПСИХОЛОГ те молам, за твое добро.

19. Milickaa555

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    596
    Допаѓања:
    191
    Toa za 30 januari bese pred ova togas bev dobila po oskudno samo bev togas na ginekolog, posle februari ne mi dojde voopsto, ne rabotese da za 8 mi mart ama jas bev vcera kaj nea, normalno deka raboti, citate stari komentari koj sum gi pisuvala vo januari a demek posle nemozam da imam problem pak da pisam

20. Lavicaukafez

Lavicaukafez Истакнат член

Се зачлени на:
    5 август 2023
    Пораки:
    130
    Допаѓања:
    217
    Да проблем имаш, ама ние на форумов не сме доктори.
    Ако имам проблем не кај еден кај 10 ќе појдам доктори за да го решам.
    А ние овде не можиме да го решиме, можиме само да споделиме мислење или искуство доколку сме имале...