Па и тогаш пиша дека не работела па си била кај неа. Епа прашај ја неа до што е проблемот, ете одиш често.
Neznam koj se prenesuvaat koj ne iskreno, ama za mene toa bese ete voznemiruvacko koga dobiv rezultati od papot, nemav pisuvano tuka da zamaram, posle toa go kazav kako prezivean stres tie meseci I deka e vozmozno poradi toj stres da mi se poremetil ciklusot, togas dobivav normlano da I redovno ama posle stresot mi deluval moze, oti mnogu se stresirav do deka cekav rezulati od tipizacija posle mi olekna koga vidov deka se dobri, taka da ne sum pisuvala tuka za toa tuku go napomenav samo, doktorkata mi kaza deka od stres ke si napravam problem I ete si napraviv za zal...
Доволно внимание доби девојкава. Се изгуби смислата на темата. Доколку има модератор, ве молам да се исконтролираат вакви работи.
Mi kaza so promulot nor ke sum dobila, pa ke vidime se nadevam ako ne dobijam ke odam pak ke vidam sto ke kaze, vaka na eho se izgleda dobro I plus sum pred dobivanje
Не да се зафркава, не знам како не ја банирале до сега, банираат други членки за глупости. Јас имав опомени неколку зошто сум пишала мислења едно по друго, а членкава пишува мислења едно по друго, ниту интерпункциски знаци ни ништо, и пишува латиница. Да не одам оф топик, ама модераторите нека превземат нешто.
Епа тогаш не паничи, допиј ги апчињата. И јас еднаш ги пиев, ми дојде точно кога ја завршив дозата. Што и да биде, слушај доктор. И не е трол членкава ниту се зафркава во темиве, друго е во прашање.
Ако не превземат они, превземете Вие. Доста се одговара на нејзините постови. Веќе е премногу. Мислам дека заслужува игнорирање.
Jас само од март и ги гледав коментарите дека пишувала дека нема циклус, тоа дека пишувала за фолна стварно не треба да пие и јас неможам да ја сватам што сака.
Rekov da ne pisuvam veke aka zosto da ne piam folna samo bremenite li piat? Ja pijam oti e zdrava I treba da se vnesuva vo organizam ete zatoa da vi ogovoram
Zdravo devojki, jas pak, denes pravev test self clear i mi se pojavi nekoja bleda crta...sto mislite, da go povtoram testot za nekoj den jas mislam...ciklusot mi e kalendarski na 28... Fala
26 den od posledna menstruacija so toa sto imav aktivno nezastiten odnos so partnerot od 7 do 12 (bidejki i ne e od zemjava pa togas bev kaj nego). Mozno e i da e rano neli pa ke pocekam za 3-4 dena ke napravam nov test. Inace normalno sakam da e pozitivno , Daj Boze
Здраво женски, последен незаштитен однос имав пред точно 7 дена,а вчера требаше да добијам. секогаш ми доаѓало на 27/28 дена, а сега веќе ми касни 2 дена. Дали аку направам тест ќе е точен или треба да почекам бидејќи може да е уште рано? Ви благодарам, дајбоже да е позитивен