Здраво на сите ќе може ли некоја членка да ми пиши во порака многу сум загрижена сакам да прашам нешто Ви благодарам имајте убав ден❤️
Napraiv sea sure check poso moze da se pravi bilo koe vreme nemase ni bleda linija, negtaiven... Zemav i eden za sabajle namerno pa ke vidam i toj i ke idam kaj maticnata sledno za nekoj den... Fala za poddrskata
Исто ми се случи со sure check го направив навечер и беше негативен никаква линија а јас веќе околу 6та недела бремена. За неколку дена зедов тест од друга фирма и имаше веќе две цртки жар црвени
Ти благодарам. Да душо во последно време се крш. Направи си утре од друга фирма било која со првата мокрача па те чекаме и тебе со убави вести
Здраво, пред некое време пишав погоре дека направив тест за бременост по 25 дена од односот и ми доцнеше околу 12тина дена, беше негативен. Ме советувавте да одам на гинеколог но од х причини не успеав да појдам а и надевајќи се дека ќе добијам. Требаше да добијам на 23 Фев но се уште немам добијано. Единствено прашање ми е дали е можно тестот да бил грешен и да треба повторно да направам? (sure check беше тестот)
На 12 дена доцнење не верувам дека е грешен резултатот 99% е сега повтори го за секој случај и оди на гинеколог еден месец ти доцни