Фала Има шанси за близначка бременост, имаме дупли гени за близнаци од двете страни, така да, не би ме чудело Како ќе дај Бог, и 1 да е, само здраво и живо нека е!
Здраво Денес правев тест излезе вака 26 ден од циклус. Што понатаму, кога да одам на гинеколог? Збунета сум!!
Честиткии, бремена си. Сега ќе се јавиш на гинекологот и ќе си договорите термин за преглед. Во меѓувреме ќе си пиеш фолна, и прашај си ја матичната може ќе ти даде уште некој витамин.
Дојде вторник, дојдов јас Пак денес бета ми проверуваа, стигна до 13386. Уште не ми потврдија бременост. Точката порасна на 11мм, но се уште не се гледа плод. За 1 недела на контрола. Не е сигурно која недела сум, од прилика 5та. Се надевам дека ќе си расти и ќе се слушни следниот пат. Едит: Само 1 точка е
Да, вагинално. Па јас би рекла пред околу 27-8 дена сум имала (касна)овулација(претпоставувам дека тогаш затруднив). То е 1 месец од последната менструација. Пред то нема шанси да затруднив бидејќи беше рано, па после заминав Мк . Морав да и' објаснувам на докторката кога сме имале односи па така да пресмета зато шо имам нередовна менструација. Лесно е ко е се' по книга, ај вака да те видам Јас сум типичен пример дека во медицината 2 и 2 се 5. Само нека се' биде во ред сега, па за другото, лесно е
Е и ние се водиме по стоп инекцијата и инсеменацијата. Точно знаеме кои денови сум останала бремена. Ќе си слушнеш најубав звук следен преглед
Хахах и јас бев исти случај. До дата знам кога ја направивме, оти после мм замина на терен И му објаснував на матичниот и вика е добро да, така има логика
Zdravo decki, jas minatata nedela pisav so negtaiven test a po kasnenje na ciklusot od tri dena denes napraiv pak i ima bleda crta, neznam kolku se gleda na slikata ..Posle malo razocaruvanje od minatata nedela sega sum totalno zbuneta i planiram preku krv da ispitamm. Drzete mi srekja