Nemozev normalno da pocekam uste nekoj den , napraiv denes beta i e pozitivennnn ... Presrekjna i zbuneta sum i se na kupp
Нестрплива сум да направам тест, ама сепак ќе почекам нема да избрзувам како претходниот пат. Иако болкиве ме чудат, од вчера имам минимални менструални болки ама не се цело време туку на интервали на 2-3 саати ќе ме заболе па ми мине и така у круг.
Pa imav mali peckanja vo jajnicite i kaj stomakot, momentalno epten pojacan oset za miris i losenje po malku ama bez povrakanje
За било каков симптом ти е рано. Се ти е психа. Дај боже да си трудна, ама тоа уште не е позиционирано како треба, не пак симптоми.
Inace betata mi e 160.90 , znam deka si bremenka ti pa od iskustvo spored brojkite sto bi kazala? A na pregled kaj ginekologot sum na 16 ...
Рано ти е. Ептен на почеток си. Со бета 644 само виде дека има нешто. Таман до 16 ти, ќе биде зголемена бетата и ќе се види.
Tolku denovi pisivas za simptomive dosega ke kupese eden test od 32 den labokvik i ke napravese,neznam sto e tolku strasno test dase napravi a 6 dena ti docni a test nepravis