Еве ме пак Денес на ехо имаше срцева акција 6та недела. Фала на Господ! Уште не ми се верува Се молам само се' да биде во ред Ме закажаа по 1 месец за преглед, а во меѓувреме да направам анализи во лабораторија и трансфузиологија. Од негативен тест за бременост, до срцева акција. Ете, голем е Господ! Ви посакувам на сите вакви радосни вести
Hello zenski, edno prasanje, imav nezastiten odnos za vreme na ciklus, i po ciklus isto, treba da dobijam za 1 nedela, ama tolku imam kako grutka vo zeludnikot i celo vreme mi ide na zdriganje i gadenje, so i da kasnam i da se napijam mi se natkreva, i samo mi se placi haha, i gradite mi se preosetlivi, dali moze toa da znaci neshto!? dali mozam da napravam test sega ili mora da mi kasni za da ima tocen rezultat?
Здраво девојки, вака менструалниот циклус секогаш ми е редовен со траење од 6-7 дена меѓутоа овој сега ми траеше само 3-4 дена и толку. И после циклусот си ги осеќам градите како пред циклус отечени, исто така и стомакот некако ми е надуен се осеќам некако тешко и малаксано. Дали овие сиптоми се знак за бременост?
Не секогаш трае точно. Човечки организам не е програма. Промена на време, стрес, се може да биде причина што траело пократко овој пат. Ако мислиш дека има нешто направи тест, ама прерано би ти било за било каков симптом.
I mene mi e isto.... ne znaam dali podrignyvanjeto e symptom I bolka vo stomakot vo dolniot del kaj jajnicite.. prv pat mi e vaka
Здраво женски со дечкоми имавме веќе повеќе од недела дена незаштитени односи мегутоа без заштита и после секое свршување он се бришеше и продолжувавме, но поради толку оргазми он неможеше да почуствува да ли има свршено или не течеше како водичка. Јас имам благи болки во долниот дел на стомакот и кичмата. Што мислите?
Odnos bez zastita sekako moze da dovede do bremenost, ako pominale dve nedeli posle nezastitniot odnos test kje ti pokaze najtocno
Zdravo sakam da prasam.... Vo petokot imav odnos so svrsuvanje vo mene a vo ponedelnikot trebase da dobijam simptomi za menstruacija nemam nikakvi dali e mozno da se zabremeni ?
Drustvoto dobro vecer pred okolu 6 dena imavme so mm rizicen odnos so svrsuvanje.. Megjutoa jas odma istrcav vo wc i pocnav da se stegam za da istece cela sperma nesto istece nesto ostana a trebase da dobijam po 2 dena od odnosot no seuste nemam dobieno.. Dali e mozno da se nadevam na 2 crtki ili povejke srejka drugiot pat ?
А од прилика кога би можела тест да направам? 2ве бремености имав и точно знаев кога треба тест зошто пратевме со матичната на ден од овулација а сега верувај блага веза немам
Ne urinirase na sekoe svrsuvanje ednas dvaparti moze vo tekot na sekojdnevnite odnosi imavme po 3 casa sekojdnevno odnosi. Se brisese ubavo posle sekoe ama znaes vekje posle mnogu svrsuvanje i mi vikase deka ne custvuva koga svrsuva bidejki tecese kako vodicka samo posle tolku mnogu.