Pa da toa vikam , posle sekoe svrsuvanje treba da urinira sto ne mora da znaci deka si bremena ama sepak napravi eden test da si poraat
Da ke napravam megjutoa e rano mislam bidejki sve ova se desavase od 12/13 april do 22ri april a treba da dobijam pocetok na maj ne mie sekogas redovna menstruacijata
Дали sure chek може да даде лажно негативен резултат незнам кој тест овдека не сте го препорачувале, правев на 28ден негативен беше а уште абер немам од добивање почнувам да се грижам добивам на 24-25 дена незнам што ми се дешава.
Ако ти касни би требало да покаже позитивен, ако си имала ризични односи. Земи си Laboquick, најточен е а најефтин.
Devojki zdravo edno prasanje dali imam potreba od test, odnosi imav bez svrsuvanje vnatre dva pati vo April, posledniot pat bese pred da dobiam nikogas nemam pred dobivanje ama mislev uste e rano I imav ama posle dva dena mi dojde. E sega me cudi toa sto mene mi pomina ciklusot ama gradite uste me bolat kako na pocetok na ciklus I mi se oteceni zosto taka? A I mn mi se spie I emotivna sum mi se placi ali toa nastrana ne e mn bitno, normalno e da me boloat posle ciklus Ima sansi za bremenost ili ne? Imav normalen ciklus od 5 dena
Нема шанси за бременост без свршување внатре и после нормален циклус од 5 дена. Тоа што градите ти се уште потечени, што си емотивна и ти се плаче е може нешто со хормоните а може и не е ништо. Битно не си бремена.
Zdravo devojki, jas sakam da ve prasam dali moze da se zabremeni ako toj svrsi a jas togas sednam, taka napravivme ama posle ne vidov sperma vo mene nitu da istekuva a I nemozam da poznaa zosto I jas bev dosta vlazna.. ama mislam imase samo moj sekret ne vidov sperma pa verojatno ne ni bilo vnatre svrsuvanjeto moze samo povrsinski.. pa me zanima dali postoi sansa ili postoi aka sepak e mala ?
Sakam, ama ne e imalo obidi do sega ete sega nesto sto neznam dali ima sansi za bremenost spored toa sto go opisav...