Заклучивме дека девојкава или не трола сите или дека незнае што сака. Така што не си губи време да се објаснуваш.
Ако сакате и двајцата, тогаш сите односи ќе ви бидат така што тој свршува во тебе и крај. Ни на тебе, ни на страна, ни на кревет, ни да седнеш на него од кога свршил и еден куп други ситуации за кои прашувате.
Ти еднаш се плашиш од бременост, па после тоа сакаш. А очигледно незнаеш дека ако сврши во тебе , шанси за бременост има големи.
Што сакаш да прашаш прво незнам... свекрва ми добивала до 4тиот месец од бременоста, ако тоа прашуваш. Можно е некогаш, но ептен ретко тоа.
И овде прашање за бременост, без никаква поврзаност со свршување внатре и правење бебе. Или праиш или не праиш бебе. Толку.
Pa togas ne pravevme, a gradite me bolea neznaev zosto taka dobiv mi pomina I uste me bolea, zatoa prasav, problem e sto retko imame odnosi I sega eden obid koj ne ni bese bas vnatre, a neznam dali moze da se zabremeni I da svrsi vo mene a da imam samo ednas vo mesec odnosi ili dva pati mozno e ? Ili treba sekoj den da se ima ? I dali moze ako sum jas odozgora ili treba samo maskoto da e ?
Кога веќе си сексуално активна би требало овие одговори да ги знаеш, а не цело време едните исти прашања да ги поставуваш. Ако се останувало така лесно бремена од еднаш или два пати односи, немаше темите за поддршка, вт или ttw да се полни. Камоли тие што сакаме бебе да сме толку среќлии па да немора да имаме секој месец психички проблеми зошто не се фатило. Ај одлучи што сакаш, само немој вака да се зафркаваш на вакви осетливи теми.
Ne se zafrkavam voopsto, sakam I jas da zabremenam ama ete takvi se uslovite I zatoa prasuvam, izvinite ako sum ve povredila I ne mi e namerata da se zafrakavam pogotovo ne na osetlivi temi, pogotovo ne sto I jas sakam da bidam majka taka da izvinete ama samo me interesiraa odgovori na nekoj prasanja... I znam deka ne e taka lesno zatoa I prasuvam kamo da bese I da bevme site srekni, ne sum dovolno informirana toa si priznavam I ete zatoa prasuvam ama ni malku ne se zafrkavam sakav toa da potentiaram, pozz
Незнам какви ви се условите, ама ако не сте сеуште способни за да бидете родители подобро да нема свршување внатре и да си се заштедиш од стресови секој месец и вакви прашања. Најдобронамерно ова
Едуцирај се!!! Па после легни да правиш деца, после од "седнување" ќе станеш мајка и ќе треба и со тоа дете да разговараш на сензитивни теми (Не ми е целта да те навредам, ама сериозно ти е потребна едукација со некој повозрасен)