@Anyshka ги знаеш муабетите. Сакам , кажам, незнам речам е. Еднаш страв од бременост, па криење тестови, па недоверба по други групи пишуваше, па сакам дете, па дали ако седи одозгора, а он сврши дали може да е бремена. Седејќи одозгора, многу бебиња се направени.
Zborot mi e deka retko imame seks ednas vo mesec dva pati oti ne ziveeme zaedno se uste, uslovi sakav da kazam da moze pocesto da probuvame poveke pati mesecno, kako ostanatite parovi koi sakaat dete
Ти треба прво да се решиш дали сакаш сега, па за услови лесно е. Некои од прва останале, некои се мачат со години, па за жал одат по потешкиот пат.
Девојче многу е лесно да те разбере човек. Сакаш да забремениш, без да знае дечко ти,бидејќи очигледно он не сака. Ако сака, нема да бега од тебе и да го вади. Сувишни ти се муабетиве во темава.
Zeni, normalno li e da me boli uste kako za dobivanje, posle 4 dena docnenje i 4 pozitivni testa? Utre odam za beta..
Ее јас бев убедена дека ќе добијам, сите симптоми тоа ми налагаа, и понатака ќе имаш тегови како за добиено. Еве ме 12 та недела. Со лесно, и опушти се.
Uste edno prasanje..verojatno I ne e vo temava. Dali nekoj piel Pregnazon na HealthAid? I koi se podobri megju niv I Premama. Inaku sum so mutacii, pocnav so kleksan od vcera, a pijam metilirana folna od 400. Neznam dali folnata vo ovie Pregnazon i Premama e metilirana ili ne.
Tрансфузиолог ти препиша метилирана фолна од 400? Јас не сум бремена, со мутации сум и пијам фолна од 1000, два пати дневно, исто и ПреМама ми препиша ивф доктор.
Zeni, deneska proveriv beta, 360. Pocetok na 5ta nedela. Fala vi za site soveti..ke pisam pak!! Love you