здраво девојки тестот дали е позитивен или не ? 3 дена ми касни тестот го правев дента што требаше да добијам
Мислам дека не. Истиот го правев, на ден за добивање беше ваков, па следниот после 5 дена убава линија
Zemi si sega od apteka labokvik okolu 30 i nesto denari se,da nefrlas pari pak za skap test i napravi si.Jas mislam deka tuka ima bremenost i so lesno
се надевам да е бременост тестот го праев со втора мокрача заборавив да напоменам веке 2-3 недели пијам Овунорм незнам дали е можно и од таблетиве да покаже лажно позитивен. Истата слика и ја пуштив и на мојста докторка ми рече дека е негативен ама за секој случај ако не добијам менсес. до петок да и јавам. Не знам што ке биде ..
Не е можно од Ovunorm да ти е позитивен, тоа се витамини, ги пијам и јас. Ако тестот ти е пред 2-3дена, повтори го денес пак треба да е потемна линијата. Не знам зошто отсечно ти кажала докторката дека е негативен!? Секако дека бледата цртка и те како може да биде позитивен тест. Држам среќа да е! Повтори и сподели
Нема од што да се плашиш, сигурно ќе имаш јасно позитивен тест. Можеш и друг тест, од поевтините, лабо или би сејв. Тие и подобри се.