Фала ти, уште не можам да пиверувам и да се издравувам.. претходната бременост ми заврши со спонтан и некако во грч сум, дај боже овој пат да е се како што треба. Ти правеше тест пак? Ти посакувам две жар црвени линии да си видиш
Daj boze Ani. Pravev i jas dva negativni bea, ama pa gi pravev pred dobivanje. Na 1vi treba da nedobijam po moznost ahhaha. Kolku shto sakam tolku se i plasham posle se shto se sluci posledniot pat
Стискам палци да не добиеш на 1ви.. а за стравот скроз го разбирам верувај, еве уште ни на мм не сум кажала ни бета дека правев ни тест, излегов порано од раб за да стигнам во лабораторија како лопов
Омг сега за непцата прочитав, цела недела шардисав од нив, пред циклус знаат заби да ме болат здрави и тоа, сега прв пат ова со непцата ми се случува се жабуркам со камилица. 3 дена ми доцни, да не правев вчера тест ќе мислев дека сум бремена Хормони се страшна работа
Здраво женски. Ми доцни 14 дена, утре е 15 ден. Ме болат на два пати градите, не можам да се издишам па ми поминува. Навечер многу се будам за во тоалет. Многу сум нервозна, и почнав да не поднесувам некој мирис, или ми е многу јак или ми е гаден. Притисокот ми е 90 со 120. Дали е нормално од умор или има место за паника ?
Не е за паника, ама е за да направиш тест за бременост. Толку доцнење плус сите симптоми се за рана бременост. Со среќа
Не. Мислам да не ми е од умор и стрес. Многу сум изнервирана последно од работа, првата недела гради ме болеа, па почнаа и другите симптоми. Ама од умор да не е
Не не, нема место за паника, обично после 9 месеци каснење се јавува паниката. Ризичен однос си имала?
Ја од умор не сум слушнала до сега 2 нед да касни, да се моча повеќе, да мириса се и гради да болат. Ама затоа од бременост....