Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.973
    Допаѓања:
    35.150
    Миличка се јави-навистина се јави. :D
    Па како демек не можеш да си направиш нов профил

На minni_z и mariz им се допаѓа ова.
  2. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    12.071
    Најпрво едуцирај се пред да се пушташ во сексуални односи.

На Elliana и Anyshka им се допаѓа ова.
  3. Elliana

Elliana Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2024
    Пораки:
    850
    Допаѓања:
    1.207
    Јас се’ сфаќам, и страв и паника, ама овакви прашања во денешно време, да се поставуваат… еве не знам :x

На Selena01, joy1, Mahrisa и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  4. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    12.071
    Затоа прво едукација па секс, за да нема после паника и бламирање кога дечкото свршува на стомак.

На Elliana му/ѝ се допаѓа ова.
  5. Milickaa555

Milickaa555 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    190
    Pa mozam ama ne sum jas toa navistina, jas takvi raboti gi znam deka nemoze da se zabremeni na toj nacin jas i sakam bebe nema sto da prasuvam kako ne bi sakala taka da ne sum jas toa imate pogresna pretstava za mene

6. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    724
    Ма немој да им се правдаш.Гледаш дека некои си бараат само забава тука.Игнорирај

Последна измена: 28 јуни 2024
    На Milickaa555 му/ѝ се допаѓа ова.
  7. Milickaa555

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    190
    Taka e moze nekoj ima problem ili mu treba pomos ako neznaat da odgovorat neka si kutat ne da se smeat i zafrkavaat

8. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.973
    Допаѓања:
    35.150
    Членката си бара забава тука, а не ние што мака мачиме, што сме тргнале по трнливиот пат, не ни е до забава дојдено, срамота.
    Ја бранеше еднаш, и се покаја.

Убаво пиша една членка, пред да почнат било кој/а да бидат сексуално активни треба да се едуцираат.
    А ти продолжи да ја браниш.

9. Elliana

Elliana Истакнат член

Се зачлени на:
    14 мај 2024
    Пораки:
    850
    Допаѓања:
    1.207
    Сперма слизната од стомак не е проблем. Ни П од проблем не е.
    Во 21 век да се впушташ во сексуални односи а основни работи да не знаеш е срамота. Кога се’ е достапно, и на интернет и секаде.

На Anyshka, mariz и baguf4e им се допаѓа ова.
  10. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    724
    Ова не е група вонтелесно таму не пишува.Оваа е друга група.Ти ја обвини сега без да си сигурна дали е таа или не.Па она навистина се јави не знам во кој контекст ти беше напишано.

11. Anyshka

Anyshka Популарен член

Се зачлени на:
    6 август 2022
    Пораки:
    7.973
    Допаѓања:
    35.150
    Прочитај и ги мислењата.
    Прво дека не сакала да биде бремена, немале услови, па сега сака да е.
    Нема врска која тема е, не ни е дојдено на нас до забава, членката се зафркава.
    Јас не знам како се забременува без односи, или без да сврши внатре, може од предсемена, ама тоа е реткост.
    Да било така лесно сите ќе имале по неколку деца.

На Selena01 и mariz им се допаѓа ова.
  12. mom to be

mom to be Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2023
    Пораки:
    519
    Допаѓања:
    724
    Ги имам прочитано крај краева нејзина работа.Не мора ако не сака некој да и одговара на прашањата не сме обврзани.Ако те иритираат прескокни ги.И сега ние што сме по потешкиот пат не ни се тие криви,не е забрането да се праша.И некој да се зафркава него нека му е на чест.Треба едукација пред да се впуштаат во односи ама ако им е полесно тука да прашуваат нека прашуваат

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  13. Milickaa555

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    190
    Znaci jas ne sum taa devojka sto prasala moze ti si toa od kade da znaeme ? Ne me obvinuvaj za nesto sto neznaes i ne si sigurna ako prasala prasala okej moze ima 15 god od kaj znaes kolku godini ima ? Jas ne sum taa devojka bitno i ne me obvinuvaj jas imam 24 god a koga pocnav so odnosi imav 22 i ne sum mnogu strucna tocno e toa ama deka sakam dete sakam i nema sto da se zafrkavam so osetlivi temi koga i mene mi se osetlivi nikogas nitu vo zivo za bracen par koj nema deca ne sum prasala dali e bremena i sl. Za nekoj koj poveke vreme nemaat znam deka se toa osetlivi temi i zatoa me navreduvas deka sega jas se zafrkavam so toa te molam nemoj, sakam i jas dete da imam dali imam ili ne uslovi moj problem bitno sakam i im posakuvam na site i tebe ako nemas da si imas detence ama ne me obvinuvaj deka se smeam na takvi raboti i se zafrkavam so osetlivi temi, ako prasam nesto prasam deka navistina neznam i me maci a ne deka se zafrkavam ima razlika znaci.. i jas ke pocnam so obidi za bebe moze i jas nema brzo da zabremenam moze ke zabremenam bozja volja zar bi mi licelo da se zafrkavam? Zatoa nemoj taka koga neznaes koj sto ima vo sebe i na koj kako mu e, taa devojka ne sum jas i jas nekogas se nerviram koga vidam takvi pisuvanja ama ignoriram ne sum jas taa sto ke kaze koj sto da pise koj ne nekoj saka dete nekoj ne saka sega sto pravime nemoze site da sakaat kako nie sto sakame.. jas prizmavam ete obidi ne sum imala mnogu za bebe ovoj mesec samo ednas ne ocekuvam da se fati ama bi bila srekna ako se a ako ne sleden ke gledam da imam poveke obidi i toa e toa sto sum tolku loso napisala nerazbiram vo mojot prethoden post..

14. Milickaa555

Се зачлени на:
    30 ноември 2022
    Пораки:
    593
    Допаѓања:
    190
    Ne sum jas toa uste ednas ete ke kazam koj sto saka neka misli nitu se zafrkavam nitu imam takva namera sakam i jas dete ne mi lici da se zafrkavam znaci, a devojkata ne i nisto velam loso e da ja napagate ako ima problem neka si pisi ako ne i se dopaga neka ne vrakaat, ne e zabraneto da se pisi bitno ne se zafrkavam so vakvi osetlivi temi duri i da ne sakam dete a ne pak vo moj slucaj so sakam

15. Ververica123

Ververica123 Активен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2024
    Пораки:
    15
    Допаѓања:
    13
    Памтите ли дека прашуваше дали може матичната да продолжи уште некоја година до пензија :@ трол класичен и е секој пост..

На BellaBibi и Anyshka им се допаѓа ова.
  16. nikja

nikja Истакнат член

Се зачлени на:
    14 август 2021
    Пораки:
    2.557
    Допаѓања:
    2.522
    :rofl::rofl::rofl:

На Elliana му/ѝ се допаѓа ова.
  17. amoanonimo

amoanonimo Нов член

Се зачлени на:
    28 јуни 2024
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    Бидејки на некој страници прочитав дека постојат шанси да се забремени ако е завршено на стомак и потоа се излило надоле и дошло до контакт со половиот орган без никаков сексуален контакт

18. fbaby

fbaby Популарен член

Се зачлени на:
    23 јануари 2022
    Пораки:
    1.370
    Допаѓања:
    12.071
    На интернет можеш свашта да прочиташ, не знам како некои рандом коментари се порелевантни од биологијата.
    Ако од свршување на стомак се забременува без сексуален однос до сега сите трудни ќе шетавме. На крај краева па и нека не ти свршува на стомак веќе и користете кондом.

На Anyshka и BellaBibi им се допаѓа ова.
  19. BellaBibi

BellaBibi Популарен член

Се зачлени на:
    15 јануари 2021
    Пораки:
    5.890
    Допаѓања:
    18.421
    Може да ни споделиш на кои страници?
    Бидејќи бременост настанува многу поинаку, би сакала да знам каде има случај со свршување на стомак да се остане бремена :wasntme:

На Anyshka му/ѝ се допаѓа ова.
  20. amoanonimo

amoanonimo Нов член

Се зачлени на:
    28 јуни 2024
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    1
    По конкретно кога се доаѓа во контакт на спермата со половиот орган преку сливање од стомакот можело да се затрудни бидејки сперматозоидите кога ке дошле во контакт со половиот орган имало шанси понатаму сами да патуваат и настане бременост , барем така пишува од некој научник прочитав