Moze i dasi proveris preku krv beta hcg najtocno keti pokaze ako ima bremenost.Upat od maticen vo labaratorija 100 den za 2 casa rezultat
Здраво,еве од почеток ке почнам, имам едно дете кое е 6 години, минатата година имав киретажа па пред 2-3 месеци се обидуваме со сопругот за второ но безуспешно па овој месец ми доцнеше 4 дена па на 5 ми дојде со не толку обилно крварење како што и обично ми е, слабо крварење 1 и 2 ден веке 3 речиси и нема само прибришење е сега слаба-тапа болка во левиот дел на јајчниците + подуени гради па ме интересира дали еможно да постои бременост или е нешто сериозно?
Здраво 2дена пред добивање сум но имам чудни сиптоми.2дена имам гадење и повраќам,исто имам слаби болки во стомакот(овие ми беа први сиптоми во првата бременост) иначе работиме на случајот за бебче па за тест мислам дека ми е рано иако за првото 3дена пред циклус ми покажа позитивен тест.не знам дали се работи за бременост или пак ке добијам.кои биле ваши први сиптоми?
Јас немав ниеден симптом, исто ко за добиено ми беа, само градиве мислев ќе ми експлодираат. И направив тест зашто бев сигурна дека не сум бремена, си реков ај ќе направам ќе биде негативен и психа ќе попушти и ќе добијам. И така еве 20та недела терам.
Nema nishto poslednive 2 meseci, sega ke vidime juli shto ke kaze Malce so strav nekako, doagja avgust, dve godini od koga se sluci se i taka nekako ... ne znam kako da objasnam kako se custvuvam
Ajde juli neka e srekjen Mozham da zamislam shto ti priagja niz glava, nemir sekoj avgust, strav od sto bi bilo, kolku i da sakas da ne mislis na toa, potsvesta si raboti. Se nadevam deka za brzo ke imas pozitiven test i ubava bremenost, da se izraduvate. Batkoto kolku napolni?
Daa, epten. Na pocetokot koga mi bese tesko so pogolemiot mislev deka mnogu sporo pominuva, sega sfakjam ustavri deka letnale godinite