сакам да прашам , дали некој имал ваков случај. имавме sex после мендтруација два дена . сега овај месец добив само два дена менстрација а менструалната крв беше кафеава темно црвена и на крај беше нешто светла розе , дали е можно да сум бремена ?
Dobro vecer Eve i denes napraviv ama i tuka kako da ima bleda ili.... Jas se uste ne dobiv zemav od tie 1+1gratis sto se neznam kako se vika bi sur mialam eden sega i eden sabajle ke napravam Vi so mislite....
Негативен е. И мојот тест вчера сабајле беше таков, само немам слика, сега чекам да ми дојде. Ако не ти дојде, оди на гинеколог.
И да е бледа, мора да е розева. Ако не е розева, оди накај сивко... тоа си е евапорациска линија што си ја има самиот тест. Тестот се гледа во првите 5мин, после е невалиден. Џабе отварање, расклопување и сликање на 100 светлини отпосле. Нормално така ќе видите некоја линија, а таа не е за бременост... Почекај уште некој ден, па напрај пак. Или провери бета хцг.
Здраво! Ме интересира дали после 7 дена од однос на ден на овулација ќе покаже бар бледа линија ако има бременост?
Почекај уште некој ден, да не разочараш, а си бремена. Мене на 31.12 негативем тест, на 06.01 позитивен.