Честиткииии И јас вака како тебе нетрпелива бев мислам некаде од 8dpo си правев тестови и тоа бев убедена дека нема ништо да ми покаже рано демек хаха Како за споредба еве како движеа линиите кај мене.
Вака кога ќе видам позитивен тест одма ми текнува кога ги видов моите 2 цртки. Како сум скокала од возбуда. Честитки!
Не ги знам овие новиве тестови, мене после каснење ми покажуваа бременост, ама ете се учам за трето, хахаахахах. И кај тебе нека биде.
Edno prasanje zenski, pravev test prviot mi bese so bleda crticka a veke vtoriot koga go napraviv bea ubavi dvete crticki, ispagja da sum 6ta nedela E sega pravev beta HCG zavcera i mi beshe 657.8 A denes posle 48 chasa pravev i mi bese 728.3 Sto moze da znaci toa? Mada jas sum sigurna deka pomalku od 6 nedeli sum bremena mozebi maksimim 4 nedeli… sovet ve molam
За 6та недела да си бетата треба да е многу повисока мила, а за рана бременост одговара. Само следи за 2 дена отиди пак направи бета види како ќе се дуплира.
A dali moze aku sum 4ta nedela ili epten ona rana bremenost da si e vo red? Bidejki jas imam ostanato bremena 9/10dena pred ciklus