Здраво јас и мојот нередоврн циклус.ми доцни 2 недели правев тестови негативни дури и со прва урина негативни а болки имам ама не пробива.моментално сум на одмор.дали има врска голем стрес давлијае на циклус?
Покачен пролактин не е некој проблем за да треба да се мирува, не се секирај. Има многу не знаеле дека се бремени па пешачат, тренираат и слично. Чекај си срценце да си слушнеш. Болки и грчеви е нормално да имаш, се шири матка, телото се спрема за новата состојба.
Ако постојано имаш нередовни циклуси, провери да не имаш цисти и од тоа да ти доцни. А и стрес не да влијае на циклус…мислам број еден е за пореметување на циклус.
Девојки здраво, Нова сум тука и сакам нешто да прашам Пред една недела имав незаштитен однос, но кога станав мислам дека пола сперма истече надвор.. Има можност за бременост?
Мене секогаш ми истекувала спермата а две имам родено.Мислам толкава количина не ни може да остане внатре.
Еднаш имав незаштитен однос пред 3г и останав бремена. Сега се решивме за второ, и ако е повторно така нема да поверувам Но дека пола истече си помислив нема шанси да фати... ама ќе видиме рано е сеуште
zdravo denes treba da mi dojde ciklusot,testot ne e praven so utrinska mokraca.dali se gleda crtka ili mene mi se pricinuva