Чуството го имам од одма,дури докторката толку паника ми напраи и ме исплаши на крај да си каже дека е се во ред.
Ако се смета по последна менструација тррба 6та да сум, таа предпоставува дека сум 4та или почеток на 5та пошто немам редовен циклус вика да почекаме наредна недела за преглед пак за срцева реакција. Се надевам се ќе биде како што треба. А за симптомите што да кажувам, валда телото мене ми е поосетливо. Едвај си дојдов од работа дома пд вртоглавици и нагонза повраќање :'(
Го повторив тестот од пред некој ден кога се гледаше само сенка.. Дали е можно на 6 дена пред циклус да има ваква црта?
Здраво, кажете кој тест за бременост е најдобар да го купам за дента кога треба да ми почне циклус? или треба да почекам неколку дена да ми доцни?
Здраво девојки, утрово правев тест пред 4 дена пред добивање и покажа две цртки. Дали е можно да е лажно позитивен тестот. Не знајме дали да се радуваме уште. последна менс: 24.07.2024
И јас вакви цртки пред добивање имав (доста рано направив тест, 7-9 дена пред дата за циклус). Бета хцг 4,5 дена пред добивање 235.. Бебче ми е веќе 20 дена Со лесно само
Здраво членки. Бремена сум 4 недели и 6 дена. Денес направив ехо меѓутоа многу мала е точкава. Дали сте имале ваков случај?
Нормално душо, добро што сте видела некоја точка. Прерано е, здравје за две недели од сега веќе ќе видите малку поголемка па ќе слушнете и срцева реакција. Најнормално е, не се секирај. Ти посакувам лесна и школска бременост.
Рано е многу за да се види било што, здравје за 2 недели од сега оди пак за да си слушнете срцева акција. Ти посакувам најлесна бременост.
Во првата бременост и јас појдов на ехо толку рано. И исто се гледаше само точка. Сега за овој преглед ќе почекам малку
Здраво, вчера направив тест self clear (преку ден, не со утринска мокрача) и излезе негативен, денес треба да ми започне циклусот. Дали доколку не ми дојде и денес да правам и утре сабајле пак но со утринска или не може тој тест да е лажно негативен?