За дали е можно да биде лажно негативен тоа не го знам,но знам дека може да била касна овулација па да ти било ден пред добивање рано за да покаже,провери за некој ден или најпаметно преку крв
Здраво Феминки. Сакам да слушнам ваше мислење. Имав незаштитен сексуален однос на денот на овулација според календарот. Имам редовна менструација, а сега 5 дена ми доцни. Ме боли стомакот во долниот дел како да ќе добијам и често ме фаќаат жештини. Денес направив тест и е негативен со една црта. Дали постои шанса за бременост. Не сум поспана, нормално како секогаш, исто стојам и со апетитот. Фала ви.
Нема линија,направи си утре сабајле со прва урина од поефтините Лабоквик 33 ден се а се доста сензитивни и точни
Мислам дека Бог знае што и кога ни е потребно во моментот и ни го дава она кое ни недостига. Не бев спремна ниту јас, со идниот сопруг си рековме ке пробуваме за бебче, нема од прва да се фати, ама ете бидна, значи такво нешто ни требало во животот. Затоа, не грижи се. Се ќе се склопи по свое. Можеш и Besafe тест да направиш, мене тој прв ми покажа бледа линија. Ти посакувам среќа...❤️
Вчера на 4 дена доцнење, ама бидејќи прв пат правам тест, мислам изгледа не е валиден.. иако прочитав упатство.
Такс изгледа, го видов тој, ама мислев утринава дали си правела, тркни до аптека еден БиСејф и на чисто ќе си.
So devojkami imavme seks bez zastita ama normalni imase od predSemena tecnost koga imavme odnos,a svrsiv nadvor dali mozit da ostani bremena ili da pie norlevo apce