Правев тест ден пред добиваме излезе негативен, денес сабајле пак не знам дали се рачуна за врор ден каснење или трет (требаше да добијам во понеделникот). Болки во гради имам уште а обично ми прелинува ден/два пред добивање. Дали има логика да правам уште еден тест задутре ако не добијам до тогаш?
Денес веќе 4ти ден, доколку си требала да добиеш во понеделник. Има логика да го повториш тестот, можеби е доцна овулација. Ако имаш редовен циклус и денес веќе би требало да ти даде точен резултат. Или преку крв најточно. Пуштам среќа резултатот да биде таков каков што посакуваш. Пиши ни што ке направиш.
Zdravo devojki, vekje podolgo vreme se obiduvame za bebe, denes mi e 11 dena posle ovulacija pravev test so prva urina izleze negativen. Dali e seushte rano? Bidejki mene vchera pochnaa da me bolat gradite a pred toa se beshe normalno nemav nikakvi simptomi. Utre treba da dobijam. Imam malku grchevi skoro neprimetlivi kako pred dobivanje, gradite me bolat ama drugo se si e okej.
Clearblue обичниот е поубав тест. Барем ја така прво тој секогаш го имам правено, па после дигиталниот. Ти посакувам две цртички.
Zdravo devojki. Prethodniot mesec bev na pregled kaj ginekolog i se bese vo red (ne planiram bremenost). Ovoj mesec ciklusot mi docnese 7 dena, vo megjuvreme napraviv dva testa koi sto bea negativni. Na sedmiot den mi pocna kafeavo krvarenje koe ne bese mnogu obilno, ama sepak traese 6 dena. Bidejkji nikogas do sega ciklusot ne mi bil kafeav, napraviv uste dva testa i tie bea negativni. Dali nekoj imal vakvo iskustvo i znae dali stanuva zbor za bremenost ili poremetuvanje na ciklusot? Slednata nedela pravam test preku krv. Ubav den.
Да имало нешто барем еден тест ќе бил позитивен. Од 4 теста… Имплантациското крварење трае помалку денови, ова 6 дена ми личи на циклус. Можеби нешто ти се пореметило во циклусот, ако си била на одмор претходно на пример, од водата мене секогаш ми се пореметува циклусот.
Zdravo jas i mojot partner planirame bebe sea vaka trebase da mi dojde na 17ti niskoto me bole cesto mocam mi se gadi vrtoglavica imam bev pred nekoj den na doktor mi rece mala cista sam imala ali na obicno exo me pregleda pa vikam da napraam test ili da cekam mes.