a dali moze da zabremenis pred mestruacija nekoj vika samo vo plodni denovi so sum citala tuka sea kidam ke zemam dali sea da go napravam ili sabajle
Може да се забремени било кога, и да го направиш сега ќе покаже затоа што ти доцни повеќе време. Ти посакувам да видиш две цртки.
Ама плодни денови може да ти бидат и одма пред и одма по менструацијата. Обично се на сред циклус, ама не е така кај сите. Освен ако не се следи овулација со тестови или на гинеколог, не можеш да знаеш кога ти се плодни денови.
Sekoj vtor den e poubavo za da se obnovi spermata. Spermatozoidite sekako ziveat i do 5 dena vo zenskoto telo. Sure check e najdobar test.
Јас со две деца останав бремена на 2 дена после циклус. Плодните денови според календар ми почнуваа тек после 3 дена..
Не можеш така по бројката да се водиш зошто ако денес си 5недели и 1 ден и е 660, на 5 недели и 3 дена треба да биде 1200. Голем е распонот. Битно е на 48 саата да се дуплира, и после 6тата недела да се гледа на ехо, кога бетата ќе ти биде над 2000.
Zdravo devojki mi treba vase mislenje. So decko mi imavme nezastiten odnos, posle svrsuvanje nadvor odma prodolzivme pak. Mi kasni 4/5 dena ima li sansa za bremenost?