Феминки, здраво.. би сакала да слушнам ваше мислење пред да направам тест. Имавме односи со партнерот на 17ти Август со свршување внатре.. ми беа плодните денови, а следниот циклус ми е на 3ти Септември. Последниве неколку денови градите ми се многу чувствителни и болни исто имам и главоболки, се чувствувам многу уморно. Денес имав кафеавкаст исцедок,а немам никакви симптоми за добивање. Досега не направив тест зошто се плашам дека ќе испадне негативен.. ве молам за мислење.
Секој однос без заштита или свршување , е можност за бременост. Е сега ако се плашиш да направиш тест, тука неможе никој да ти даде мислење. Едноставно е, зимаш тест или е позитивен или е негативен. Кафен исцедок може да значи и почеток за добивање , може да е и чистење на стара крв. Не се плаши и направи си тест.
Здраво женски имам едно прашање до вас, дали и вие на сликата гледате ептен ептен бледа линија или мене само ми се причинува? 4 дена пред циклус направен, знам дека е рано но несум стрплива
Направи со селф клеар, овој не е многу интензивен. Направи со селф клиар најинтензивен е. Ќе покаже одма ако има нешто.
после овој направив од тој малиот што е 50 денари и тој покажа бледа линија, потоа селф клиар не покажа ништо
Би требало, ама најсигурно ти е ден на добивање или да ти касни. Али оди утре боцни се, ќе имаш за брзо резултати секако.
Neznam stvarno sto da mislam, vcera so dva testa so bledi linii denes preku krv proveriv negativen, velam ajde moze testot nesto ne bil dobar ama i dvata li ne se okej neznam stvarno, sekakvi misli imam vo glavata. Dali na nekoja i se slucilo taka posle negativni testo pokasno da se slucila bremenosta?
Преку крв ќе покаже, бетата е повисока ако си бремена, и пред добивање ќе покаже резултат. Во Авицена за пола саат имаш резултати. Со прва утринска направи со селфклеар или лабоквик.
Искрено на сликата горе јас не можам да видам линија. Но штом и преку крв има негативен резлутат.. веројатно нема бременост.
Да не ги имаш чувано подолго време тестовите од 5мин.на некои излегува по некое време уште една линија-евапорациска линија,тогаш е негативен тестот.
Ve molam za mislenje... imav odnosi za vreme na plodNi denovi i ovulacija (spored aplikacijata). Odvreme navreme imam menstrualni bolki, a krv kako kafeava imam vnarte so hartija koga ke stavam. Test praven negativen(praven na 26 den, a 29 obicno mi doagja).
Здраво женски, ме интересира дали ова би можело да е исцедок од имплантација или обичен исцедок? Бидејќи овие денови ми се плодни, затоа прашувам.
Исцедок од имплантација може да има тек 7-10дена од однос (но и некои ништо немаат). Ова е исцедок од овулацијата.