Исто и мене ми беше на 13 ти овулација чекам да поминат деновите да направам тест. Јас осеќам само надуеност ништо друго ☺️
Мене многу ми се спие болка блага имам во долниот дел на стомак грч е некој мене обично градите ме болат пред да добијам менструација сега не ме болат како лабави ми се сега направив тест покажа негативно а до мензис имам уште една недела не знам дали да го повторам тестот за некој ден
Многу рано си правела тест. Почекај бар до денот кога треба да добиеш. Инаку симптомите се исти и за бременост и добивање на почетокот, ова од искуство ти го кажувам. Бев бремена и можам да ти кажам па некаде до 7-8 недела од бременоста имав чувство дека ќе добијам во секој момент. Така да ич не барајте симптоми толку рано.
Почекај, и јас претходните месеци правев ... џабе незнам колку тестови сум направила и решив више да чекам. Иначе се случувало и денот да не добијам сабаљечки и идам да направам тест после работа иии гледам само што сум добила. Ќе биде се надевам за брзо
Еве денеска заминав на работа како што работев ми се слоши почнав да повратив и гадење еве ме во кревет а не јадев ништо за да ми е расипен желудникот ке чекам пал ќе правам после дата тест ако не добијам
Еве денеска заминав на работа како што работев ми се слоши почнав да повратив и гадење еве ме во кревет а не јадев ништо за да ми е расипен желудникот ке чекам пал ќе правам после дата тест ако не добијам
Немам лично искуство, но имам премногу прочитано и сум во обиди и со огромна желба за истото... Но, убаво те советувале членките погоре, многу брзаш со тестови и симптоми. И да си бремена сега нема да имаш такви симптоми. Не си прави стрес безпотребно, почекај до денот. Подобро е да се изненадиш, отколку да се разочараш.
Додека не бев бремена вака исто како тебе,повраќав ми се вртеше секоја недела пред мензис,бидејќи сме опседнати со тоа,месецот кога останав бремена само имав симптоми како секој момент дека ќе добијам ништо повеќе дури и тест не сакав да правам од што мислев само касни поради патувања,па еве сум терам 11та недела.
Едно прашање мила треба да добијам за 3 дена сабајле после wC имав малку крв како лига сосема малку капка дали имам страв за не добијам без искуство сум благодарам
Девојки. Денес требаше да НЕдобијам. Првиот тест го правев пред 1 час, вториот (побледиот) пред 20минути. Јас сум во шок. И не ми се верува. Малку сум болна денес, омалаксана со температура. Пиев парацетамоли, електролити.. Дали да проверам бета утре, иако сум настината? Леле. Дај Боже да е реалост ова.
Реалност е мила. Мојот тест беше ваков, еве ја принцезата спие до мене. Направи слободно , нема врска што си настината. И јас бев настината на почетокот. Со лесно нека ти е
И те како е реалност!!! Честитки и со лесно! Направи бета ако сакаш да следиш, па те чекаме во Труднички