И на крај сега приметив од 3ов ден ми прекина добиеното ама во мокрачата имам како бел исцедок и на влошката од што може да биде?
Лелееееее Иваааааа Честиткииииии имај си лесна бременост!!!! Си ме преизрадувала значи случајно отворив Форумов!!!
Ме буниш малку, со постививе. Нели две недели имате незаштитени односи, ако сиимала од 23-25 на 26ти нема да е имплантациско. И би било прерано да покаже.
Здраво на 16 септември добив менс ми траеше 5 6 дена синоке имав односи со заштита кондомот ми остана внатре дечкото сврши надвор тврди дека не му се испуштило После јас си го извадив кондомот за среќа не беше многу внатре Сега ме фака паника од бременост дека кондомот ми остана внатре Норлево не можам да пијам бидејки имам се напиено предходно
Ако свршил внатре, значи во кондомот немало ништо. Најверојатно имате разбирање со дечкото и не би те лажел за тоа.
Надвор сврши осетил дека кондомот испаднал така кажа После кога го извадив кондомот немаше ништо Па дека сме многу малку заедно па ме фака паника
Здраво, пред 2 дена имавме односи со дечко ми без заштита и сврши во мене. Кога би било најдобро да направам тест и дали има шанси да останам бремена? * циклусот ми заврши пред 4 дена *