Во четвртокот имам пиено норлево во неделата имавме односи и кондомот ми остана внатре вчера добив менс но стомакот не ме боли како предходно и не е многу обилно Има шанси да сум бремена Инаку на 16 ти требаше да добијам
Само ако истиот ден со односот си имала овулација и истиот ден настанало оплодување, што е мала веројатноста за тоа. Сперматозоидите живеат и до 5 дена, значи може да настане оплодување тогаш, па уште една недела додека се зголеми хцг доволно за да се покаже на тест. На 12-13 дена би требало да има бледа линија.
Mislev deka moze da pokaze zatoa sto pisuvase taka na nego....a vcera me bolese mnogu polovinata i mi se povrakjase ama mi pomina moze od preumora
Па може и да покаже ако си имала мн рана овулација,ти имаше на 23 позитивен тест за овулација почекај уште некој ден.И да има нешто толку рано нема да покаже,знам дека желбата ти е голема ама трпение.За повраќање е препрерано тоа е веќе од 6недела бременост
Na 23 imav bleda linija za ovulacija pa mi dojde porano 10 dena ama 2 ipol dena mi traese menstruacijata 3ot den na uloskata imav bel iscedok i vo mokracata
Ти тогаш напиша дека е позитивен,сега дека е бледа линијата,ако е бледа не си имала овулација.И ако крварењето од 3 дена било менструација,зошто да правиш тест?Логично си добила на 26 денес е 6 ден од циклус.Не ми е баш јасно
Ако си имала бледа втора линија за овулацоја, значи овулацијата не ти била на 23ти. Треба 2те линии да се со ист интензитет
Гледам,затоа се трудам да сфатам и да и помогнам.Ама и мене ме збуни малкуОчигледно од преголема желба што е нормално
Мене на 10дена после однос ми покажа. Но можеби сум имала рана овулација, тоа незнам бидејќи не следев
Кога почнувате со процес правење бебе почнете опуштено.Немојте одма после недела две од однос да трчате по тестови.Само додатно стрес си правите.
Јас можам да ги разберам девојките што одат на инвитро во исчекување се или повеќе месеци се обидуваат ама неуспешно.А вака уште одма на почеток е непотребно.