Здраво, планираме бебенце и пред 5 дена ми беа плодни денови. Еве 2 3 дена ме болат јајниците што досега не ме болеле никогаш ни кога треба да добијам ни за време на овулација.Има ли шанси да сум бремена или уште е рано за симптоми?
Секако дека има шанса кога имаш незаштитени односи.А симптоми прерано е да имаш,патот на оплодената јајцеклетка до матката трае само 3 до 4 дена.Па да се имплантира треба.
Нема линија, а дури и да има е европациска, и веќе не е веродостојна. Тестот се чита во првите 5 минути, негативен е. Почекај да добиеш.
Не е иста. Погоре на сликата нема црта. Европациска е. Тоа е самата линија на тестот, како што има контролна така и оваа.
Нема линија,девојче ти доби на 28септем.не знам како очекуваш да имаш позитивен тест на 4 октомври.Еве рече кратко било 3 дена,можност да е имплантациско сега нема ако беше сега ќе имаше две убави линии а не негативен тест.Значи си добила менструција.Опушти се малку,најдобронамерно ти кажувам ќе си направиш блокада.Не сите остануваат од прв обид кај некои треба повеќе време.
3 dena mi kasni menstruacija a ovie 3 dena imam bolki kako za dobivanje napraviv vecerva test izleze negativen. Dali moze da se sluci da e prerano napraven Testov Sure check.
Здраво Ми треба ваше мислење требаше на 02 да добијам а ми дојде на 03 мегутоа многу малце не траеше ни еден ден .Денес направив тест и ми се причинува некоја линија.
Најверојатно било имплантациско крварење и дефинитивно има многу бледа линија. За сигурно провери бета хцг, ама и ваков ист тест да направиш за 2 дена би требало да имаш убава линија.
На прв поглед не гледам ништо, отпосле ко прочитав дека другите гледаат се загледав и јас почнав да гледам некоја сенка Дај боже да има. Знаеш колку дена после овулација си?
Zdravo Pak jas izvinete ako dosaduvam samo da s0odelam vcera ne uspeav sa odam da proveram beta ama sabajle napraviv test mene mi se gleda kako nekoja senka. Vase mislenje?