Ајде добро вечер девојки, нова сум ве следам....имам 22 години....па едно прашање последна менструација ми беше на 29 септември ама многу слаба со тоа што негдека 15 16 септември ми беа плодни денови и имавме со маж ми незаштитен однос....ми дојде многу малце сега пак во плодниве денови имавме...осекјам некако од вчера ме болат пипките многу неможам да се фатам за нив и болки во јајниците и мало лошење дали може да има некој знак да направам тест?
Ако било крварењето свежа крв тогаш си добила менст.ако било само розово или кафеаф исцедок тогаш направи тест.А симптомите можно да се и од овулација сега
Значи пред тоа плодни имавме 15 мислам беше ми дојде така направив после два три дена негативен беше реков ништо...сеа имам некои симптоми
Znaci neznam kako ste me razbrale jas imav posledna na 20.09 do 25.09 do 05.10 nemav nisto normalen ciklus dva dena imav taka po malku na brisenje malku poveke a na uloskata samo po dve tri kapki. Posle dva dena pak nisto i cetvrtiot den sabajleto koga stanav pak ri brisenje imav i otidov kaj maticnata. Mi gledase na eho i mi rece Gledam nesto ama rano e bilo sto da se vidi imas materijal vo ima i zdebeluvanje na endometriumot moze da se fati a moze i ne. Mi gi prepisa kapkite i vitamin c od 1000 koga gi zemav kapkite i procitav za sto se odma i se javiv i i rekov dali se s5etni vo slucaj ako dojde do bremenost. Nejziniot odgovorno bese AKO SI ZAINTERESIRANA ZA BREMENOST NE GI PIJ MOZE DA TI NAPRAVAT KONTRAKCII ZEMI DOBRASTON PIJ gi 7 dena i dojdi. I taka napraviv gi zemav posle 2 dena nemav nisto znaci skroz mi prekina i toa krvarenje iscedok kako da go na recam. Denes mi e 6 ti den kako gi pijam dobraston ot i vitamin c od 1000 i folna pa zdravie noze CETVRTOK ke vidime so gospod napret. Toa e toa
Негаривен беше после 2 дена од добиеното а за сега незнам,страв ми е да направам...денес ке одам на гинеколог
Направив 2 теста и двата беа негативни. Не знам дали е уште рано или да почекам да ми доцни циклусот. Инаку цела недела стомакот ми е подуен, имам болки во долниот дел од кичмата и од време на време ме боли десниот јајник…вчера и повраќав мислам дека е прерано за такви симтоми…сакам да биде позитивен ама имам чувство дека нема да биде овој пат
Здраво феминки Еве и ја да се пријавам во клубот на бремени. Ќе испитам и преку крв за сигурност. Поздрав
Zdravo eve me povtorno mene Na 26 sep imam pieno norlevo na 29 sep kondomot mi ostana vnatre no na 1 dobiv mens mi traese 4 5 dena Inaku trebase da dobijan na 16 ti denes Deneska napraviv test sure shek mi izleze negativen Dali dava tocni rezultatite na denot na dobivanje