A dali e normalno da ne boli cel stomak zatoa stome boli cel jajnicite i kicmata....i mi se podnalosuva....ve prasuvam deka m ogu mi e strav...a sekako utre odam da ispituvam beta...ke ve izvesat dajboze so ubavi rezultati...
Malce i deka preladena i deka imam proliv pa rekov da prasam mnogu se plasam a mnogu sakav bebe i rabotevme na toa
Стално прашуваш иначе за болкиве. Премногу се оптеретуваш. Во рана бременост е нормално. Ако имаш се исклучено на преглед. Направи си утре бета и ќе знаеш на што си. Болкиве се најнормани во рана бременост.
Читај во темата симптоми на бременост ќе видиш дека се е нормално дека се слични симптомите.Нема за што да се плашиш ако си бремена убаво,ако не си ќе продолжиш со обиди.Смири се сега и утре оди ипитај преку крв
Devojki moze da se zabremeni ako svrsi vo tebe od kako e pominata ovulacijata ? Imav ovulacija spored iscedokot nekade do kaj 9 ti a odnosot bese vcera ? Veke i temperaturata nekolku dena mi e nad 37 znaci deka pominata e najverojatno
Pa jas kako sto citav samo za vreme na plodni mozelo, togas bile po golemi sansite a posle toa nemozelo veke...
Овулацијата не можеш точно да ја одредиш ако не мериш со тест.Исцедокот е знак ама и не мора да значи дека е тој ден овулацијата.Температурата е веродостојна само ако ја мериш наутро секој ден во исто време.Нормално дека може да се забремени кога имаш незаштитени односи
Daa nautro ja merev, i nautro i navecer i sekogas 37 mi pokazuva ili 37 so 1.. pa zatoa mislam deka e pominata pred nekolku dena a i iscedokot go pokazuva toa pa sega neznam, pred toa nekolku dena bese kako ligav i.proziren a posle samo gusto bel..
Sakam ama neznam dali da se nadevam posto e pominato plodni denovi, ne sakam dzabe da se nadevam ako nema sansi posle plodni kako sto citav.. Kako i da e ke vidam za nekolku dena
Ама нели рековме за точно кога има овулација, најточно се гледа на ехо со гинеколог? И секогаш односи без заштита, носат шанси за бременост.
Daa ama i jas znam da si pratam spred iscedokot sto i kako nemora sekogas da se odi na ginekolog Ne mi bese ovoj mesec u plan za pravenje bebe ama ete se sluci posle plodni najverojatno odnosot
Не е секогаш се според книга и според интернет и искуства од други.Имам познаничка што остана на 18ти ден од циклус бремена.
Pa da nejze sigurno i e bila pokasno ovulacijata, i jas za mene znam ako mi e pokasno nekoj mesec ili pak porano ne e spored kniga se slucuva i pokasno da e Moze i vo dva meseci ednas da se ima ili dva pati u mesec se biva Ama jas posto znam deka kaj mene e pominata i zatoa prasav dali so sigirno pominata e mozno