здраво последна менструација на 30.10 5 дена порано ми траеше исто 5 како вообичаено, потоа на 12.11 пак забележав крв при бришење едно 2,3 дена после тоа кафеав исцедок, вчера после односи пак при бришење свежа крв и до сабајлево како бледо кафеаво, иначе секогаш имаме односи со заштита, да не е можно кондом да пукнал во меѓувреме и дали е можно крварење доколку сум бремена незнам што да мислам, закажав преглед денес ама жива се јадам имам две деца и несакам пак да сум трудна ве молам искусните да ми кажат, без глупави коментари стварно се нервирам ќе пукнам...
Zdravo devojki prasuvam vo ime na edna drugarka zatoa sto ona se nema zacleneto tuka moze i ne e za tuka prasanjevo ama rekov aj da prasame....pred 3 dena bila na ginekolog i i nasle 3cm cista i rekle deka kee punkne ona denes dobila i puknala...dali e mozno sto i ika puknato da ima simptomi na pregolema vrtoglavica losenje i tresenje?
Zdravo na site ... da ve prasam dali na nekoja i se ima sluceno slicno kako mene. Posledna menstruacija na 21 Oktomvri, obicno mi doagja na 26 tiot den, so isklucok na toa sto predposlednite 4 meseca mi bese na 24 pa na 22 den i samo oktomvri a 26 tio kako sho si bev naviknata. E sega trebase da mi dojde na 15 ti Noem. Ili 17 eventualno, no za prv pat aber nemam od dobivanje. Radosta golema, no veke pravev 2 razlicni testa vo Sabota i denes i i dvata se negativni. Vase mislenje, iskustvo?? Dali nekoja so negativen test e bila potoa bremena itn. ?