Па и овој тест како мојот После една година работа… незнам како да реагирам на тестовите, а веке и место не ме држи-за до утре
10 теста за бременост направив и 5 пати бета истестирав во рок од 10 дена додека слушнам срцева реакција. А сега чекам да се породам уште малку.
А мене кога ќе ми текне дека си пишевме во лп и ме советуваше дека иако сум 5та недела, кога ќе си видам точкиче ќе бидам мирна, а сега ти за брзо ќе се породиш, Финекс се гушка со принцезата, а јас за ден-два влегувам 30та недела.
Zdravo zenicki vaka jas planiram bremenost imav celo vreme i pres oculacija i za vreme na ovulacija i polse ovulacija nezastiten odnos znachi celo vrmee vo mene svrshuvashe posledniot ciklus mi beshe na 30.10 sega momentalno 6 dena mi docni pravev test izleze negativenn no imam kako 2 3 kapki krv neznam shto se sluchuva do sega ne summ se vaka osekjala
Многу ми е убаво кога ќе видам дека постирате слики од тестовии си ги гледам и се смешкам. Чекам и јас да правам тест за 10тина дена
Здраво.Ми доцни два дена,симптоми за добивање имам од понеделник па навака но сеуште ништо.Вчера направив еден тест и ми покажа линија но не на средина туку на лева страна.Не знам што да мислам,исто имам жолт исцедок неколку дена.Искуства
Нормален тест на clearblue,како овој на сликата меѓутоа линијата полево.Бета не сум,ќе почекам дали ќе добијам.
Се гледа црткаааа Се сеќавам дека спомна неколку дена после овалуацијата дека имаше spotting. Ајде повтори го тестот! или оди на бета. Едит: јас мислев дека е твојот тест. Ајде прати го тестот што го имаш направено или повтори го.
Ако сликата што ја гледаме тестот е твој, позитивен е. (Не разбрав убаво дали истиот тест сакаш да кажеш дека го имаш правено или твојот го прикачи) Ако цртката е поналево можно е многу мокрача да имаш пуштено. Пробај друг тест. Ики бета. Со среќа